Новини Львова (cтор. 7244)

Фото для новини

14:40 5 грудня 2014 р.

На вулиці Академіка Люльки у Львові міняють водогінні й каналізаційні мережі

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на вулиці Академіка Люльки наразі завозять матеріали та розпочинають земляні роботи, завершити заміну мереж планують до кінця грудня.

Ситуації

Фото для новини

13:50 5 грудня 2014 р.

Українські військові відбили три потужні спроби прорвати їх оборону на Донбасі, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Російська сторона продовжує перекидання на територію, тимчасово підконтрольну бойовикам, додаткових формувань найманців, запасів озброєння, військової техніки, боєприпасів та матеріально-технічних засобів».

Політика

Фото для новини

13:10 5 грудня 2014 р.

За минулу добу ми втратили шістьох українських військових, ще 13 отримали поранення, – РНБОУ (відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у п'ятницю: «За минулу добу ми втратили шістьох українських військових, ще 13 отримали поранення»

Політика

Фото для новини

13:00 5 грудня 2014 р.

В академічній гімназії при «Львівській політехніці» зібрали 12 тисяч грн на лікування пораненого воїна

Як повідомили прес-службі в п'ятницю в прес-службі навчального закладу, в академічній гімназії відбувся благодійний «солодкий» ярмарок, а виручені кошти від нього діти передали воїну, пораненому в зоні АТО.

Наука і техніка

Фото для новини

12:52 5 грудня 2014 р.

Графіки аварійних відключень електроенергії запроваджено лише в трьох районах Львова зі шести

Як повідомили у відділі корпоративних зв'язків ПАТ «Львівобленерго», аварійні графіки відключення електроенергії запроваджено в п'ятницю уранці в 16-ти районах Львівської області, а також у місті Червонограді та частково – у Львові.

Ситуації

Фото для новини

11:45 5 грудня 2014 р.

Контррозвідники Львівського управління СБУ схопили двох інформаторів «ДНР» (відео)

Як повідомили в п'ятницю в прес-центрі Служби безпеки України, контррозвідники Львівського управління СБУ викрили на території проведення антитерористичної операції двох активних інформаторів, які працювати на терористів з т.зв. «ДНР» – збирали та передавали бойовикам відомості про дислокацію, озброєння, чисельність українських військ.

Кримінал

Фото для новини

11:07 5 грудня 2014 р.

Два львівських університети та академія мистецтв уклали угоду про стажування студентів в Польщі

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі навчального закладу, в Генеральному консульстві Республіки Польщі відбулося урочисте підписання угоди з Фондом «Leopolis for Future».

Наука і техніка