Новини Львова (cтор. 7246)

Фото для новини

19:42 4 грудня 2014 р.

Сьогодні українська артилерія завдала 20 вогневих ударів у відповідь на 31 атаку рашистів (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в четвер, що російсько-терористичні війська обстріляли потрапили населені пункти Кримське, Нижнє, Станично-Луганське, Сокільники, Старий Айдар, Вільхове, Щастя, Славне, Тоненьке, Новокалинове, Красногорівка, Авдіївка, Дебальцеве, Вуглегірськ, Орлово-Іванівка, Камишеваха, Новоласпа, Богданівка, Ольгинка, Новотроїцьке й Чермалик.

Політика

Фото для новини

19:35 4 грудня 2014 р.

«Львівобленерго» обмежило споживання струму підприємствами

У відділі корпоративних зв'язків ПАТ «Львівобленерго» повідомили в четвер: «У Львівській області вводять графіки щодо обмеження споживання електроенергії для підприємств на 4-5 грудня сумарною потужністю 54 МВт».

Економіка

Фото для новини

18:05 4 грудня 2014 р.

9 грудня на Донбасі заплановано ще один «День тиші»

У прес-службі Президента України повідомили в четвер, що сьогодні Глава держави провів нараду з керівниками силових відомств, на якій «обговорили виконання поставлених завдань у зоні АТО і визначили заходи, які мають забезпечити виконання Мінських домовленостей щодо Дня тиші, що має розпочатися 9 грудня».

Політика

Фото для новини

17:20 4 грудня 2014 р.

5-6 грудня у Львові проводитимуть профілактику серцево-судинних захворювань і діабету

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, всі бажаючі зможуть виміряти у вуличних «кабінетах лікаря» рівень цукру в крові, а також перевірити артеріальний тиск.

Медицина

Фото для новини

17:05 4 грудня 2014 р.

На Донбасі – 32 тисячі російських військових і найманців, – Генштаб (відео)

Представник Генерального штабу Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Розмазнін, повідомив у четвер: «На сьогоднішній день на території Донбасу воюють 32400 осіб, з яких близько шести, до десяти тисяч – це військовослужбовці збройних сил Російської Федерації, а інші відносяться до представників так званих незаконних формувань».

Політика

Фото для новини

16:52 4 грудня 2014 р.

У боях за донецький аеропорт знищено 299 російських окупантів, – Генштаб (відео)

Представник Генерального штабу Збройних сил України, генерал-майор Олександр Розмазнін, заявив у четвер, що сили АТО перехопили доповідь командирів підрозділів ЗС Росії, в яких йшла мова про втрати з боку російської армії.

Політика

Фото для новини

16:32 4 грудня 2014 р.

У Львові судитимуть сімох організаторів підпільних гуралень

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, правоохоронці скерували до суду матеріали кримінальних проваджень відносно семи організаторів підпільних гуралень.

Кримінал

Фото для новини

16:00 4 грудня 2014 р.

Понад 50 львів'ян протестували під будівлею міськради проти незаконних забудов (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 4 грудня, під стінами мерії відбувся пікет мешканців проти незаконного будівництва в місті.

Ситуації

Фото для новини

15:42 4 грудня 2014 р.

До Львова повернулися зі зони бойових дій 60 артилеристів 80-ї аеромобільної бригади

Як повідомив у четвер регіональний медіа-центр міністерства оборони України у Львові, сьогодні, 4 грудня, до міста своєї постійної дислокації в рамках планової ротації повернулися близько 60 військовослужбовців артилерійського підрозділу 80-ї окремої аеромобільної бригади.

Ситуації

Фото для новини

15:28 4 грудня 2014 р.

Львівщина отримала 134 млн. грн для виплати зарплати працівникам бюджетної сфери, – ЛОДА

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, «за розпорядженням Кабінету Міністрів України, Львівщині додатково виділено дотацію з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів у сумі 134 млн. грн для виплати заробітної плати в бюджетній сфері».

Економіка

Фото для новини

14:43 4 грудня 2014 р.

Завтра до Львова повертаються близько 200 воїнів 3-го батальйону територіальної оборони «Воля»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, громадян закликають прийти завтра між 15:00 і 17:00 до пам’ятника Тарасові Шевченку та зустріти захисників України.

Ситуації