Новини Львова (cтор. 7243)

Фото для новини

19:22 1 грудня 2014 р.

Президент України нагородив чотирьох львів’ян

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, 1 грудня Президент України Петро Порошенко підписав Указ про відзначення державними нагородами України з нагоди 23-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України.

Політика

Фото для новини

15:52 1 грудня 2014 р.

Правоохоронці встановили особу, тіло якої знайшли поблизу Львова

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, насправді голова не була відокремлена від тіла, на яке натрапили на закинутій фермі поблизу села Сороки Львівські.

Ситуації

Фото для новини

15:38 1 грудня 2014 р.

Старший радник голландської компанії стверджує – його країна зацікавлена в інвестуванні Львівщини

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, 1 грудня в ЛОДА відбулася зустріч з старшим радником голландської компанії «Strik Attorneys at law and tax advisors» Петером Вурцером.

Економіка

Фото для новини

15:30 1 грудня 2014 р.

Міський голова Львова запевняє, що місто вже готове до зими (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, за інформацією її відділу благоустрою управління інженерного господарства, для прибирання від снігу придбано сім нових піскорозкидувальних машин.

Ситуації

Фото для новини

14:15 1 грудня 2014 р.

Міський голова Львова відмовився від посади першого віце-прем'єра (відео)

Міський голова Львова Андрій Садовий залишається працювати на своїй посаді у Львові. На пост першого віце-прем'єра він пропонує розглянути кандидатуру Наталії Яресько. Про це сьогодні на брифінгу розповів Андрій Садовий, міський голова Львова, інформує прес-служба ЛМР.

Політика

Фото для новини

14:05 1 грудня 2014 р.

Речник РНБО спростував інформацію про підрив терміналу аеропорту Донецька (відео, оновлено)

Спікер Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко заявив у понеділок, що аеропорт Донецька, включаючи і старий і новий термінали, залишається під контролем українських військовослужбовців.

Політика

Фото для новини

14:02 1 грудня 2014 р.

З 1 грудня на Львівщині будуть обмежувати енергопостачання

29 листопада 2014 року ПАТ «Львівобленерго» у складі інших енергопостачальних компаній отримало розпорядження Державного підприємства НЕК «Укренерго» про запровадження з 07:00 год. 01 грудня 2014 року графіків обмежень до потужності та енергії в повному обсязі.

Ситуації

Фото для новини

13:45 1 грудня 2014 р.

Аеропорт Донецька штурмують спецпризначенці Росії, убік України суне військова техніка, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також, що ситуація на Донбасі «характеризується збільшенням інтенсивності обстрілів та атак ворога при одночасному зменшенні їх кількості».

Політика

Фото для новини

13:30 1 грудня 2014 р.

Минулої доби на Донбасі полягли троє наших військових, 14 отримали поранення, – РНБОУ (відео)

Як повідомив у понеділок речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко, yа автошляхах Ростовської області РФ спостерігається зростання активності руху російської військової техніки без розпізнавальних знаків у напрямі українського кордону.

Політика

Фото для новини

12:51 1 грудня 2014 р.

Викладачі й студенти «Львівської політехніки» вшанували пам'ять жертв політрепресій і Голодоморів

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі навчального закладу, у ньому відбувся тематичний вечір, присвячений вшануванню жертв політичних репресій та Голодоморів в Україні.

Історія

Фото для новини

12:42 1 грудня 2014 р.

На Львівщині потяг смертельно травмував двох жінок

Як повідомили в понеділок у підрозділі зі зв'язків із громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, на перегоні Дубляни-Дрогобич машиніст застосував термінове гальмування у зв’язку із знаходженням на колії людей, які переходили у невстановленому місці, але наїзд не вдалося попередити.

Ситуації

Фото для новини

12:25 1 грудня 2014 р.

Фахівці хімічної лабораторії зафіксували у Львові викид з джерела «Першої приватної броварні»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, мешканців вулиці Джорджа Вашингтона скаржаться, що неприємний, задушливий запах поширюється через діяльність асфальтного заводу та ТзОВ ТВК «Перша приватна броварня «Для людей – як для себе!».

Природа

Фото для новини

11:40 1 грудня 2014 р.

«Народний фронт» і «Блок Петра Порошенка» закликали міського голову Львова до відповідальності

У заява керівництва фракцій «Народний фронт» та «Блок Петра Порошенка» зазначено в понеділок: «Вважаємо, що, зокрема, для втілення децентралізації в Уряді на посаді першого віце-прем’єр-міністра має працювати міський голова Львова Андрій Садовий».

Політика