Новини Львова (cтор. 7241)

Фото для новини

15:38 15 грудня 2014 р.

Завтра у Львові прощатимуться з полеглим молодшим сержантом 24-ї Залізної бригади Тарасом Стельмахом

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, завтра на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76 буде поховано Тараса Стельмаха, який загинув в зоні АТО, супроводжуючи поранених у санітарній машині.

Ситуації

Фото для новини

15:29 15 грудня 2014 р.

У Львові створюється рух під назвою «Протидія незаконним та свавільним забудовам»

Про це під час прес-конференції на тему "Ситуація довкола процесу, що триває в Сихівському суді про незаконне захоплення горища сином директора департаменту архітектури та містобудування ЛМР Андрія Павліва" у Львівському прес-клубі повідомили члени ГО "Вектор європейського розвитку "ВАРТО".

Ситуації

Фото для новини

13:45 15 грудня 2014 р.

Росія продовжує перекидати на Донбас озброєння й військову техніку, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «За минулу добу втрат серед українських військових немає, інформація про поранених також не надходила».

Політика

Фото для новини

13:36 15 грудня 2014 р.

Цього року на Львівщині конфісковано підакцизних товарів на 14 млн. грн

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, його оперативники вилучили із незаконного обігу підакцизних товарів на 14 млн. гривень.

Кримінал

Фото для новини

13:12 15 грудня 2014 р.

Львівська галерея мистецтв запрошує дітей на свято «Шлях Сніговика від Миколая до Різдва»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, в національній галереї мистецтв імені Бориса Возницького з 19 грудня 2014 року до 19 січня 2015 року відбуватиметься святковий проект «Різдвяна година в галереї».

Культура

Фото для новини

12:56 15 грудня 2014 р.

18 грудня у Львові перепоховають прах друкаря Івана Федоровича

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, в четвер відбудеться захоронення останків Івана Федоровича у стіну храму Св. Онуфрія на вулиці Богдана Хмельницького.

Історія

Фото для новини

12:48 15 грудня 2014 р.

Разом із «гуманітарним конвоєм» із Росії на Донбас вдерлося поповнення бандформувань, – «ІС» (відео)

Народний депутат від «Народного фронту» й координатор групи військових фахівців «Інформаційний Спротив»Дмитро Тимчук повідомив також у понеділок, що багатогодинний вогонь по українських позиціях вели на Донеччині окупанти зі зведеної ротної тактичної групи однієї з мотострілкових бригад РФ, посиленої двома артбатареями.

Політика

Фото для новини

12:24 15 грудня 2014 р.

На Львівщині загинув у недобудовавій криниці її власник

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, 14 грудня о 14:50 у селі Калинів Самбірського району впав на власному подвір’ї в недобудовану криницю та загинув власник подвір’я 1971 року народження.

Ситуації

Фото для новини

12:19 15 грудня 2014 р.

У Львові вивільняли водія з понівеченого автомобіля (відео)

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, унаслідок зіткнення на вулиці Личаківській автівок «ЗАЗ TF699P» і «МАN» травмовано чотирьох людей, двоє з яких – діти.

Ситуації

Фото для новини

12:10 15 грудня 2014 р.

У Львові гасили пожежу на вулиці Виговського (відео)

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 14 грудня о 12:28 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Виговського, 27.

Ситуації

Фото для новини

11:56 15 грудня 2014 р.

На Львівщині загинув унаслідок пожежі в дерев’яному будинку його власник

Як повідомили в понеділок у прес-службах облдержадміністрації та обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у селі Купичволя Жовківського району сталася трагедія.

Ситуації