Завтра у Львові прощатимуться з полеглим молодшим сержантом 24-ї Залізної бригади Тарасом Стельмахом

15:38 15 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: memorybook.org.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, завтра на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76 буде поховано Тараса Стельмаха, який загинув в зоні АТО, супроводжуючи поранених у санітарній машині.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 15 грудня, «Щоденному Львову», що завтра на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76 буде поховано Тараса Стельмаха, який загинув в зоні АТО, супроводжуючи поранених у санітарній машині. У повідомленні також зазначено:

«Богослужіння та прощання відбудуться у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла о 11.00, після цього домовину з тілом перевезуть на Личаківське кладовище, де відбудеться чин похорону. У загиблого залишилась 5-річна донечка. 

Завтра, 16 грудня, о 11.00 у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла відбудеться Богослужіння та прощання. Орієнтовно о 12.30 домовину з тілом перевезуть на Личаківське кладовище, де відбудеться чин похорону на полі почесних поховань №76. 

Тарас Стельмах народився 15 січня 1975 року, помер 7 серпня 2014 року. Був молодшим сержантом, санітаром 24 окремої механізованої бригади.

Загинув біля Савур-Могили, супроводжуючи поранених в санітарній машині. З травня 2014 року мобілізований, з червня – перебував у зоні АТО. 

Закінчив медичне училище. У Героя залишилась 5-річна дочка та дружина Олена». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів