На Львівщині загинув унаслідок пожежі в дерев’яному будинку його власник

11:56 15 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службах облдержадміністрації та обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у селі Купичволя Жовківського району сталася трагедія.

У прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомили в понеділок: «15 грудня о 03:00 у с. Купичволя Жовківського району виникла пожежа в одноповерховому дерев’яному житловому будинку. Під час гасіння пожежі виявлено тіло власника будинку, 1976 року народження. Внаслідок події будинок згорів повністю. Пожежу ліквідовано о 05:25 силами одного пожежного підрозділу. Тіло загиблого доставлено до моргу Городоцької центральної районної лікарні. Причини події - з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Про цю ж трагедію в повідомили й у прес-службі в обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій: «15 грудня о 04:16 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Купичволя Жовківського району в дерев’яному житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіло власника. Вогнем знищено будівлю. Пожежу ліквідовано о 05:25.Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів