Нардеп-львів’янин Сергій Власенко переніс операцію на серці

14:26 15 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Вікіпедія

Як повідомив у понеділок народний депутат від «Батьківщини» Ігор Луценко, «лікарі сказали, що могли втратити Власенка».

Депутат Верховної Ради від «Батьківщини» Сергій Власенко госпіталізований через проблеми з серцем. Про це повідомляють »Українські новини» з посиланням на колегу Власенка по фракції Ігоря Луценка.

«На фракції було донесено: він у лікарні, у нього серйозні, не яка-небудь застуда, проблеми з серцем ... Лікарі сказали, що могли втратити Власенка», – сказав він.

Луценко також додав, що в даний час стан Власенка покращився. При цьому депутат від «Батьківщини» Сергій Абдулін уточнив, що Власенко переніс операцію на серці. 

Власенку 47 років, він пройшов у Верховну Раду під №15 за списком партії. 4 грудня Рада призначила його головою парламентського комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування.

Про це повідомляється сьогодні, 15 грудня, на сайті інтернет-видання «Українська правда». Натомість на сторінці «Власенко Сергій Володимирович» у Вікіпедії зокрема інформують, що він народився 7 березня 1967 року у Львові, а також розповідають:

«У 1992 році закінчив юридичний факультет Львівського державного університету імені Івана Франка за спеціальністю «правознавство», в якому навчався з 1987 року. 1984-1985 – діловод юридичного відділу Львівського заводу імені Леніна. По закінченню очного навчання у вузі став начальником юридичної служби АТ «Міжнародна Східно-Європейська Товарно-Фондова біржа». 1992–1999 — перший заступник директора львівського товариства з обмеженою відповідальністю «ВКФ «Континент-Україна-Львів». У 1993-му – юрист львівського спільного підприємств «Бінграіс ЛТД».

1993–1997 – директор львівського спільного підприємства «СЦБ – Україна». У 1997-му отримав свідоцтво на право здійснення адвокатської діяльності, після чого переїхав до Києва».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів