Львівська галерея мистецтв запрошує дітей на свято «Шлях Сніговика від Миколая до Різдва»

13:12 15 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: proxy12.media.online.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, в національній галереї мистецтв імені Бориса Возницького з 19 грудня 2014 року до 19 січня 2015 року відбуватиметься святковий проект «Різдвяна година в галереї».

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що в національній галереї мистецтв імені Бориса Возницького з 19 грудня 2014 року до 19 січня 2015 року відбуватиметься святковий проект «Різдвяна година в галереї». У повідомленні також конкретизують:

«Експозиція зимових пейзажів та різдвяних сюжетів, портрети сніговиків, новорічна музика та мерехтіння святкових вогників допоможуть зануритись у атмосферу Різдва, а під розкішною ялинкою кожен зможе знайти для себе подарунок. Для діточок різного віку та їх батьків пропонується цікава та насичена програма: інтерактивна лекція на тему: «Зима в живописі», вікторина з пазлами, відео-ролик: «Образ Снігової баби в малюнках різних періодів, різних країн та художників», цікаві майстер-класи, де своїми руками можна буде зробити справжню різдвяну листівку та навчитись розписувати снігових баб на кулі.

Для дітей із сімей бійців АТО, дітей-переселенців, сиріт захід є безкоштовним. На цих дітей тут чекатимуть подарунки.

На урочисте відкриття 19 грудня запрошені родини сімей учасників АТО з м. Яворів.

Проект реалізується за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації.

Довідково:

Захід можна відвідати щодня, крім понеділка, з 11 до 17 години від 20 грудня 2014 року до 19 січня 2015 року. Запрошуються групи дітей та родини з дітьми.

Орієнтовна тривалість програми – півтори години. Участь у проекті за попереднім записом.

Контактні номери: 066 359 75 39 – Наталя Крокіс, 096 114 43 11 – Ірина Гусір.

Куратор проекту: Христина Береговська – заступник генерального директора Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів