У Львівському гарнізоні на квартирному обліку – 2218 військових

20:44 13 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: з інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили в прес-службі Міноборони, у Львівському гарнізоні на квартирному обліку перебуває 2 тисячі 218 чоловік. З них першочергових осіб – 630, а позачергових – 771. Перший в загальному списку датований ще 27 січня 1988 року.

У прес-службі Міноборони розповіли в повідомленні «Обрано нового голову житлової комісії Львівського гарнізону»:

«У Львові, відповідно до нових вимог Міністра оборони України, відбулось переобрання складу житлової комісії гарнізону. Нещодавно з метою зменшення можливої корупційної складової в контролі та розподілі житла, вищим військовим керівництвом було віддано відповідні накази.

Тепер житлова комісія обирається на два роки, а її голова має бути представником частини, яка не підпорядкована начальнику гарнізону. В результаті тривалого обговорення та жвавого голосування, за переважною більшістю голосів житлову комісію Львівського гарнізону очолив підполковник Андрій Дубовий.

– У своїй роботі Ви щохвилинно маєте пам’ятати про те, що всі ваші рішення мають бути законними і справедливими. Адже за кожним Вашим підписом, доля військовослужбовця та його родини, – звернувся до новообраного голови житлової комісії начальник Львівського військового гарнізону генерал-лейтенант Павло Ткачук.

У Львівському гарнізоні на квартирному обліку перебуває 2 тисячі 218 чоловік. З них першочергових осіб – 630, а позачергових – 771.

Перший в загальному списку датований ще 27 січня 1988 року. Разом з тим, у 2014 році прийнято рішення про розподіл 64-х квартир в будинку, який побудований в Липниках».

Про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів