Новини Львова (cтор. 7248)

Фото для новини

16:54 12 грудня 2014 р.

У Львові затримали за хабар керівника райвідділу «Муніципальної дружини» (оновлено)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «з підозрою в отриманні хабара на території Франківського району затримано інспектора ЛКП «Муніципальна дружина», в обов’язки якого входило патрулювання щодо недопущення стихійної торгівлі».

Кримінал

Фото для новини

16:46 12 грудня 2014 р.

Терористичні угрупування «ЛНР» і «ДНР» активно готуються до подальшого збройного протистояння, – нардеп

Народний депутат парламентської фракції «Народний фронт» Дмитро Тимчук заявив у п’ятницю: «Іде процес створення так званої «армії Новоросії». Це означає, що терористичні угрупування «ЛНР» і «ДНР» при підтримці Росії активно готуються до подальшого збройного протистояння».

Політика

Фото для новини

16:18 12 грудня 2014 р.

Повернення до Львова десантників 80-ї бригади очікують завтра – в другій половині дня

Як повідомили в п’ятницю повідомив у п’ятницю керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк, наразі точної години прибуття бійців до Львова не відомо, бо виникли певні труднощі з їхнім поїздом.

Ситуації

Фото для новини

16:05 12 грудня 2014 р.

Сьогодні у львівському Шевченковому гаю проведуть нічні екскурсії «Андріївські вечорниці»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у ніч на Андрія у Музеї народної архітектури та побуту вперше відбудеться нічна екскурсія Андріївських розваг та забав «Андріївські вечорниці».

Культура

Фото для новини

15:54 12 грудня 2014 р.

Львівським школярам пропонують заповнити канікули зимовими видами спорту

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, її управління молоді, сім'ї та спорту надає інформацію по спортивних секціях зимових видів спорту у нашому місті та орієнтовну вартість спорядження.

Спорт

Фото для новини

15:38 12 грудня 2014 р.

Російсько-терористичні війська відновили на Донбасі артилерійські обстріли, застосовують також «Гради» (відео)

Як повідомили в п’ятницю в прес-центрі АТО, рашисти дезінформували міжнародних спостерігачам, що знищену ними школу на околиці Павлополя нібито зруйнували не вони, а українські військові.

Політика

Фото для новини

15:16 12 грудня 2014 р.

В Україні подешевшають тарифи на електрику в нічний час

Національною комісією, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, схвалено проект змін до Порядку застосування тарифів на електроенергію (для населення).

Економіка

Фото для новини

15:05 12 грудня 2014 р.

18 грудня на Львівщину прибуде Вифлиємський вогонь миру

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» прес-службі обласної ради, 17-й рік поспіль Вифлиємський вогонь миру українські скаути – пластуни отримають у Відні, а пізніше поширять по всій Україні та в інші країни Європи, де є українські громади: Румунія, Сербія, Словаччина, Чехія, Австрія, Німеччина, Італія, Франція, Бельгія, Литва, Латвія, Естонія, Польща.

Культура

Фото для новини

14:45 12 грудня 2014 р.

17-18 грудня у Львівській філармонії – музично-розважальна дитяча програма «Зимова казка»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в обласній філармонії приготували сюрпризи для дітей, які проявлять хоробрість, і захочуть щось цікаве показати чи розказати зі сцени.

Культура

Фото для новини

14:18 12 грудня 2014 р.

Завтра на площі Ринок у Львові відкриється «Крамничка добра»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 13 грудня в хатинці №5 на площі Ринок традиційно відкриється «Крамничка добра» – благодійна ініціатива молодіжних церковних спільнот, громадських організацій та дитячих гуртків.

Культура

Фото для новини

14:05 12 грудня 2014 р.

«В цілому можемо констатувати поступове та обопільне встановлення режиму тиші в районах АТО», – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також, що минулої доби фактів використання важкої техніки, артилерії та систем залпового вогню «Град» не зафіксовано.

Політика

Фото для новини

13:38 12 грудня 2014 р.

Виконком ЛМР погодив спорудження у Львові пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому (відео, оновлено)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 12 грудня, виконавчий комітет міської ради погодив спорудження пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому на площі Святого Юра.

Культура