На Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро змагатимуться двоє львівських залізничників

16:45 3 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

У складі національної збірної України з важкої атлетики виборюватимуть у Бразилії нагороди інструктор-методист з фізичної культури і спорту спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Локомотив» Ігор Шимечко й вихованка коломийського ФСК «Локомотив» Вероніка Івасюк.

«Вболіваймо за наших! Атлети спортклубу «Локомотив» Львівської магістралі увійшли до збірної України на Олімпійський іграх», – повідомили сьогодні, 3 серпня, в прес-службі магістралі, де також розповіли подробиці:

«Кольори українського прапора на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро представлятимуть двоє атлетів спортивного клубу «Локомотив» регіональної філії «Львівська залізниця». У складі національної збірної України з важкої атлетики за нагороди боротимуться інструктор-методист з фізичної культури і спорту Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Локомотив», заслужений майстер спорту України Ігор Шимечко та вихованка Коломийського ФСК «Локомотив», майстер спорту міжнародного класу Вероніка Івасюк.

Ігор Шимечко має чималий досвід участі в найпрестижніших спортивних змаганнях світу, адже виступав на Олімпіаді-2008 у китайському Пекіні та Іграх-2012 у Лондоні, де посів, відповідно, п’яте та шосте місця. На шляху до олімпійської ліцензії для Ріо де Жанейро він переміг у змаганнях за національний кубок, здобув титул чемпіона України, а також виборов бронзову нагороду європейської першості у Норвегії.

Особистий тренер Ігоря Шимечка Ярослав Мартинюк повідомив, що процес підготовки спортсмена до участі в олімпіаді був ускладнений травмою коліна, проте курс реабілітації та відновлення оптимальної фізичної форми відбувається за планом. Цьому своєю чергою посприяла і матеріальна допомога від залізниці на вкрай необхідні медико-відновлювальні засоби та спортивне харчування. Тож спортсмен та весь тренерський штаб висловлюють щиру подяку керівництву магістралі, особисто в. о. начальника регіональної філії «Львівська залізниця» Іванові Грунику за допомогу і сподіваються на палку підтримку усього трудового колективу залізниці виступів нашої олімпійської збірної.

Уперше візьме участь у Олімпійських іграх 20-річна важкоатлетка з Коломиї Вероніка Івасюк. Цьогоріч спортсменка успішно дебютувала на чемпіонаті Європи, де стала срібною призеркою у ваговій категорії 58 кілограмів.

За словами тренера Коломийського ФСК «Локомотив» та наставника Вероніки Миколи Чабана, виступ його підопічної на європейській першості став її першим досвідом на рівні дорослих змагань. До цього Вероніка виборювала призові місця та континентальну першість у змаганнях юніорок.

Саме срібна медаль дорослого європейського турніру забезпечила Вероніці право представляти Україну у складі жіночої національної команди з важкої атлетики на Олімпійських іграх у Ріо де Жанейро. Львівська магістраль бажає нашим олімпійцям гідних перемог!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів