Новини Львова (cтор. 7244)

Фото для новини

09:31 15 грудня 2014 р.

Санкт-Петербург не купуватиме львівські трамваї

Російський Санкт-Петербург відмовився від закупівлі львівських трамваїв. Про це у своєму Facebook написав радник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) з транспортних питань Олександр Кава

Економіка

Фото для новини

20:49 14 грудня 2014 р.

Сьогодні російсько-терористичні війська порушили «режим тиші» на Донбасі чотири рази (відео)

Речник АТО Леонід Матюхін повідомив у неділю: «З 11-ї години було здійснено 4 обстріли зі стрілецької зброї та гранатометів населених пунктів Фрунзе, Орлово-Іванівка, Чорнухине та аеропорту Донецька».

Політика

Фото для новини

17:25 14 грудня 2014 р.

Діти військовослужбовців зі Львова привітали своїх батьків зі святом Миколая (відео)

Сьогодні, 14 грудня, у Львівському будинку офіцерів близько 70 дітей, серед яких – діти військовослужбовців, які нині воюють на Сході України, готують подарунки бійцям до дня святого Миколая.

Ситуації

Фото для новини

13:55 14 грудня 2014 р.

Триває перекидання з Росії на Донбас зброї, боєприпасів і живої сили, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «На щастя, втрат серед українських військовослужбовців та мирних жителів вчора не було».

Політика

Фото для новини

13:48 14 грудня 2014 р.

Пориви вітру знеструмили на Львівщині десять населених пунктів

Як повідомили в неділю в прес-службі облдержадміністрації, в ніч із 13 на 14 грудня без електропостачання залишилися 10 населених пунктів (шість – повністю, чотири – частково) в Сколівському, Самбірському й Жовківському районах і місті Бориславі.

Ситуації

Фото для новини

13:32 14 грудня 2014 р.

Пожежники врятували цієї ночі львів’янина

Як повідомили в неділю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 14 грудня о 02:50 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на площі Генерала Григоренка.

Ситуації

Фото для новини

13:28 14 грудня 2014 р.

На Львівщині під час пожежі в літній кухні загинув її власник

Як повідомили в неділю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 13 грудня до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в селі Чернилява Яворівського району.

Ситуації

Фото для новини

12:32 14 грудня 2014 р.

Українські розвідники ліквідували неподалік Маріуполя снайперську пару терористичного угруповання «ДНР» (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в неділю, що робота щодо виявлення та знешкодження терористичних і розвідувально-диверсійних груп противника залишається бути пріоритетною для учасників антитерористичної операції в регіоні».

Політика