Полк «Дніпро-1» визволив шістьох своїх бійців взамін за продовольство

11:45 14 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Гліб Добарін / ipress.ua

Як заявив заступник командира полку «Дніпро-1» Валентин Манько, гумконвой Рената Ахметова щодня везе в Донецьк приблизно 20 фур продовольства, термобілизни і теплих речей.

Заступник командира добровольчого полку патрульної служби міліції особливого призначення «Дніпро-1» Валентин Манько повідомив учора, 13 грудня:

«Поки уряд ділить крісла й вирішує те, де б ще що вкрасти, наші полонені замерзають та голодують в Донецьку й немає нікому до них ніякого діла. Ми привели цю владу з надією на те, що вони будуть думати про людей, а судячи з усього – ми привели чергових злодіїв які тільки й думають про свої кишені й хер клали на людей!!!

Ми починаємо діяти самі. Кожен день їдуть фури з продуктами харчування з України на Донбас, щоб не померли з голоду сепаратисти. Так от – тепер вони перестануть їздити й годувати вас, пане Захарченко, поки ви не віддасте нам наших людей – як і було домовлено раніше.

І у нас це чудово виходить, ми вам – продукти, а ви нам – полонених. Учора таким чином ми забрали шість осіб, наших хлопців.

На секундочку – незрозумілий гумконвой Рената Ахметова кожен день везе в Донецьк приблизно 20 фур продовольства, термобілизни і теплих речей – це що?! Ви допомагаєте сепарам?

А куди дивиться наш уряд та органи, хіба це не фінансування терористів? Це ж стаття! 

Так от, Ренат Леонідовичу, – ми самі будемо вас розгортати. Більше жодна фура з продуктами не проїде в Донецьк поки нам не повернуть всіх наших хлопців!!!»

Валентин Манько написав це на сторінці полку «Дніпро-1» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів