Діти військовослужбовців зі Львова привітали своїх батьків зі святом Миколая (відео)

17:25 14 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 4vlada.com

Сьогодні, 14 грудня, у Львівському будинку офіцерів близько 70 дітей, серед яких – діти військовослужбовців, які нині воюють на Сході України, готують подарунки бійцям до дня святого Миколая.


Відео: tvzikua

Сьогодні, 14 грудня, у Львівському будинку офіцерів близько 70 дітей, серед яких – діти військовослужбовців, які нині воюють на Сході України, готують подарунки бійцям до дня святого Миколая. Вироблені дитячими руками листівки та ангелики найближчими днями волонтери доправлять на Схід України.

Як інформує репортер «ZIK-Стрім» Олена Маляренко, в будинку офіцерів малеча розбіглась по різних майстер-класах. Їх для дітей організували в рамках акції «Святий Миколай для військових».

«Спершу була ідея провести платний майстер-клас і на виручені кошти купити воякам подарунки. Але коли я з концертом був в зоні АТО і спілкувався з нашими бійцями, вони казали, що кращого подарунку, ніж піклування про їх родини немає. Тому ми вирішили зробити ці майстер-класи, щоб діти власними ручками виготовили подарунки для своїх батьків. Якщо не для свого батька, то для іншого військового», – розповів директор будинку офіцерів Віталій Провозін.

На майстер-класах малечу вчили виготовляти ялинкові прикраси, ангелики-обереги, персонажів різдвяної шопки. Між роботою діти записували відеозвернення до солдатів, бажаючи їм повернутись живими. 

Подарунки, зроблені руками дітей та відеопривітання найближчим часом волонтери доправлять  бійцям на Схід України. Про це повідомляється в неділю на сайті Західної інформаційної корпорації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів