Пожежники врятували цієї ночі львів’янина

13:32 14 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lv.20minut.ua

Як повідомили в неділю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 14 грудня о 02:50 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на площі Генерала Григоренка.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в неділю, що пожежники врятували вночі львів’янина. У повідомленні також конкретизують:

«14 грудня о 02:50 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на площі Генерала Григоренка, 5 у Львові  Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв. м.

Унаслідок пожежі власник квартири отруївся продуктами горіння та був госпіталізований до Львівської обласної клінічної лікарні. На пожежі врятовано власника квартири.

Пожежу ліквідовано о 03:12 в складі ланки газодимозахисної служби. Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті. ПАМ’ЯТАЙТЕ: пожежі легше запобігти, ніж її погасити!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів