Новини Львова (cтор. 7228)

Фото для новини

10:25 18 грудня 2014 р.

Штабом АТО зафіксовано на Донбасі ще три збройні провокації ворога (відео)

У прес-центрі керівництва антитерористичною операцією повідомили в четвер: «Бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї по населених пунктах Кодема та Авдіївка, а з 03.00 до 3.05 – по новому терміналу аеропорту Донецька».

Політика

Фото для новини

10:05 18 грудня 2014 р.

У металевому контейнері в підвалі на вулиці Грінченка у Львові виявили піроксиліновий порошок

Як повідомили в четвер у прес-службі облдержадміністрації, вчора, 17 грудня о 11:02 у підвальному приміщенні п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Грінченка, 4 (Шевченківський район Львова) виявлено металевий контейнер із піроксиліновим порошком.

Ситуації

Фото для новини

09:05 18 грудня 2014 р.

На Донбасі бойовики не відводять з передової артилерію й бронетехніку та перегруповуються, – «ІС» (відео)

Народний депутат і координатор групи військових фахівців «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у четвер: «На Луганському напрямку відведення озброєнь та особового складу супротивника зафіксовано виключно на лівому фланзі, на невелику глибину (район Первомайськ-Стаханов)».

Політика

Фото для новини

21:25 17 грудня 2014 р.

20 грудня у Львові школярі зможуть отримати перший досвід програмування за «Годину Коду» (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 20 грудня «Lviv IT School» cпільно із Кластером IT та бізнес-послуг проведуть в Українському католицькому університеті на вулиці Хуторівка 35А «Годину Коду».

Наука і техніка

Фото для новини

20:50 17 грудня 2014 р.

На благодійному марафоні у Львові зібрали 84000 грн, за які придбали медичне обладнання дитячій лікарні

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, завтра, 18 грудня, о 13.30 організатори «Пробігу з вірою в серці» передадуть міській дитячій клінічній лікарні на вулиці Пилипа Орлика, 4 медичне обладнання, придбане на кошти, зібрані під час благодійного марафону.

Медицина

Фото для новини

20:34 17 грудня 2014 р.

Львівська перша міська клінічна лікарня імені Князя Лева отримала нове сучасне обладнання

Відтепер, за словами начальника управління охорони здоров’я ЛМР Володимира Зуба, «мешканці мають можливість отримати якісну малотравматичну швидку медичну допомогу при патології вуха, горла або носа».

Медицина

Фото для новини

20:20 17 грудня 2014 р.

Росія передислоковує вздовж українського кордону артилерію, важку бронетехніку й підрозділи ЗС, – ДПСУ

Перший заступник голови Держприкордонслужби Василь Серватюк повідомив у середу, що «зелені берети» зафіксували передислокацію російських військ уздовж українського кордону.

Політика

Фото для новини

19:35 17 грудня 2014 р.

Мусимо бути готовими до тотальної війни, – нардеп та екс-комбат (відео)

Народний депутат та колишній командир батальйону «Свята Марія» Дмитро Лінько наголошує: «Потрібно проводити ротацію, а люди сидять там по дев’ять місяців, і вже немає ким їх замінити».

Політика

Фото для новини

19:15 17 грудня 2014 р.

У Львові вибухотехніки обстежили підозрілу металеву коробку в підвалі на вулиці Грінченка

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 17 грудня, об 11.02 до чергового в обласному управлінні МВС надійшло повідомлення, що працівники оперативної групи з боротьби з незаконним обігом наркотиків Шевченківського райвідділу міліції під час виконання оперативних дій в підвальному приміщенні будинку на вулиці Грінченка виявили металеву коробку, 60×50×70 см, в якій ймовірно може знаходитися вибуховий пристрій.

Ситуації

Фото для новини

18:18 17 грудня 2014 р.

Волонтери закупили українським військовим 100 зимових шапок за гроші, зібрані в Італії та у Львові

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у середу: «У нас тепер 100 солдатів отримають зимові теплі шапки».

Ситуації

Фото для новини

18:00 17 грудня 2014 р.

СБУ не пропустила на захід України дві вантажівки горілки, яку везли спільники терористів (відео)

У прес-центрі Служба безпеки України повідомили в середу, що її співробітники перекрила канал фінансування терористичної діяльності виробниками лікеро-горілчаної продукції Донецького регіону.

Кримінал