20 грудня у Львові школярі зможуть отримати перший досвід програмування за «Годину Коду» (відео)

21:25 17 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: rockwallisd.com

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 20 грудня «Lviv IT School» cпільно із Кластером IT та бізнес-послуг проведуть в Українському католицькому університеті на вулиці Хуторівка 35А «Годину Коду».


Відео: «What Most Schools Don't Teach»

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що 20 грудня «Lviv IT School» cпільно із Кластером IT та бізнес-послуг проведуть в Українському католицькому університеті на вулиці Хуторівка 35А у рамках найбільшого навчального проекту в історії «Hour of Code» («Годину Коду»). У повідомленні також конкретизують:

«До участі запрошують учнів 10-11 класів. Участь – безкоштовна, але вимагає попередньої реєстрації. Початок – о 12.00 год.

«Година Коду» є глобальним навчальним заходом, який залучає десятки мільйонів учнів у більш ніж 180 країнах світу, і створений для розвінчування міфів про складність програмування. Це одногодинний вступ до комп’ютерних наук, призначений для того, щоб показати легкість та доступність програмування для кожного.

Під час «Години Коду» учасники матимуть можливість створити власну програму та одержати перший досвід у програмуванні. Організатори відзначають також: «Ми сподіваємося, що це розпалить в учнів іскру зацікавленості у продовженні вивчення комп’ютерних наук».

Торік «Година Коду» лише за тиждень дала можливість 15 мільйонам учнів ознайомитися з основами програмування. Тепер проект прагне об’єднати  до 100 млн. учнів. 

Реєстрація – за посиланням: http://goo.gl/CyIQ5k. Захід відкритий для представників ЗМІ.

Довідка

«LITS» («Lviv IT School») – це навчальний проект, спрямований на підготовку спеціалістів для роботи у ІТ сфері.

Контактна особа: Соломія Жеплинська, +38 (067) 373 5187, szheplinska@lits.com.ua

Детальніше про подію – на сайті: www.code.org.

https://www.youtube.com/watch?v=l9kytyPkFkk&list=UUZcfSV9vC-O9gXVWBoJoG1A

www.lits.com.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів