Аварійні відключення струму вже 74 рази призводили до припинення подачі води львів’янам

17:25 17 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: antratsit.net

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, об’єкти водоканалу знеструмлювали в грудні вже 74 рази.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що об’єкти водоканалу знеструмлювали в грудні вже 74 рази. У повідомленні також конкретизують:

«Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», щоденні аварійні відключення енергопостачання насосних станцій призводять до припинення подачі води споживачам. Зокрема починаючи з 1 грудня об’єкти комунального підприємства знеструмлювалися 74 рази.

«Зазвичай відключення енергопостачання насосних станцій відбувається в аварійному режимі і ми не знаємо скільки часу це триватиме. Відтак ми не можемо попередити наших споживачів заздалегідь», – зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

«Найчастіше від припинення водопостачання потерпають Шевченківський та Личаківський райони міста, мікрорайон вулиць Стрийська, Скорини, Демянська, Броньова, села Солонка, Сокільники», – розповідають у «Львівводоканалі».

Така ситуація надзвичайно ускладнює роботу системи водопостачання міста. Постійні аварійні відключення негативно впливають на роботу насосного обладнання, погіршують гідравліку мережі. 

«Уже третій тиждень щодня по кілька годин зупиняється водозабір Вільшаниця. Це розбалансовує систему водопостачання Личаківського району. Фіксуємо збільшення кількості аварійних пошкоджень трубопроводів від гідроударів», – розповіли у ЛМКП «Львівводоканал». У комунальному підприємстві зазначають, що докладають максимум зусиль для оперативного реагування на відімкнення електроенергії та забезпечення комфорту львів’ян».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів