У Львові вибухотехніки обстежили підозрілу металеву коробку в підвалі на вулиці Грінченка

19:15 17 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 17 грудня, об 11.02 до чергового в обласному управлінні МВС надійшло повідомлення, що працівники оперативної групи з боротьби з незаконним обігом наркотиків Шевченківського райвідділу міліції під час виконання оперативних дій в підвальному приміщенні будинку на вулиці Грінченка виявили металеву коробку, 60×50×70 см, в якій ймовірно може знаходитися вибуховий пристрій.

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 17 грудня, об 11.02 до чергового в обласному управлінні МВС надійшло повідомлення, що працівники оперативної групи з боротьби з незаконним обігом наркотиків Шевченківського райвідділу міліції під час виконання оперативних дій в підвальному приміщенні будинку на вулиці Грінченка виявили металеву коробку, 60×50×70 см, в якій ймовірно може знаходитися вибуховий пристрій. Відтак на місце події прибули підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій...».

Місце події було огороджено, виставлено охорону, припинено доступ сторонніх осіб. Працівники вибухово-технічного відділу НДЕКЦ ГУ МВС України у Львівській області провели обстеження та вилучення невідомого предмету, а потім залили великою кількістю води.  Обстеження завершили о 13.15. Предмет переданий як речовий доказ працівникам Шевченківського РВ ГУ ЛМУ  у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів