Сьогодні «Львівобленерго» тимчасово позбавлятиме електропостачання ті ж вулиці, що й учора

09:40 18 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: moselektrik.narod.ru

У відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго» повідомили в четвер, що воно «готує схему електромереж Львівщини до введення СпецГАВ».

У відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго» інформують сьогодні, 18 грудня, в повідомленні «ПАТ «Львівобленерго» готує схему електромереж Львівщини до введення СпецГАВ»:

«Сьогодні, 18 грудня 2014 року, о 07:50 год. ПАТ «Львівобленерго» отримало  спеціальне розпорядження диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми Державного підприємства НЕК «Укренерго» підготувати схему електромереж Львівщини до застосування СпецГАВ – спеціальних графіків аварійних відключень. На даний час о 08:12 введено в дію графіки аварійних відключень на Львівщині в повному обсязі – 10 черг потужністю 145 мегават.

За умови недостатньої ефективності застосування 10 черг ГАВ можливе введення в дію СпецГАВ по спецрозпорядженню ДП НЕК «Укренерго».  СпецГАВ вводяться з живлячих центрів від підстанцій основної електромережі по високовольтних лініях напругою 35-110 кВ.

В обсяг СпецГАВ входять приєднання, що живлять споживачів незалежно від категорії надійності електропостачання. На даний час графіками аварійних відключень охоплені вулиці міста Львова:

Богдана Хмельницького,

Топольна,

Бориса Грінченка,

Гетьмана Івана Мазепи,

Жовківська,

Петра Панча,

Варшавська,

Замарстинівська,

Василя Щурата,

Юрія Липи,

Володимира Великого,

Кульпарківська,

Любінська,

Степана Бандери,

Залізнична,

Євгена Коновальця,

Героїв УПА,

Генерала Тараса Чупринки,

Княгині Ольги,

Наукова,

Трускавецька,

Стрийська,

Івана Франка,

Панаса Мирного,

Пасічна,

Зелена,

Бориса Патона,

Любінська,

Городоцька,

Окружна,

Тараса Шевченка,

Василя Ярошенка,

прилеглі до них;

проспект В’ячеслава Чорновола,

мікрорайон Левандівка;

м. Винники.

По Львівській області графіки аварійних відключень введено у Бродівському, Буському, Городоцькому, Жидачівському,  Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Самбірському, Сокальському, Яворівському районах та у м.Червонограді».

Про це повідомляється в четвер на сайті відділу корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів