На благодійному марафоні у Львові зібрали 84000 грн, за які придбали медичне обладнання дитячій лікарні

20:50 17 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, завтра, 18 грудня, о 13.30 організатори «Пробігу з вірою в серці» передадуть міській дитячій клінічній лікарні на вулиці Пилипа Орлика, 4 медичне обладнання, придбане на кошти, зібрані під час благодійного марафону.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 17 грудня, «Щоденному Львову», що На благодійному марафоні «Пробігу з вірою в серці» зібрали 84 000 грн, за які придбали медичне обладнання. У повідомленні також конкретизують:

«Ще 28 вересня 2014 року у Львові відбувся щорічний благодійний марафон «Пробіг з вірою в серці». Тисяча небайдужих мешканців об’єднала зусилля навколо боротьби із серцевими захворюваннями дітей та разом із внесками організатора та партнерів зібрала 84 000 гривень.

Завтра, 18 грудня, о 13.30 організатори марафону передадуть Львівській міській дитячій клінічній лікарні вулиці Пилипа Орлика, 4 медичне обладнання, яке було придбане на кошти, зібрані під час «Пробігу з вірою в серці». За ці кошти було придбано 12-ти канальний електрокардіограф, добовий монітор артеріального тиску, кисневий концентратор для Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер зазначив із цього приводу:

«Ми щиро вдячні львів’янам і гостям міста, які ще у вересні долучилися до благодійного марафону «Пробіг з вірою в серці» і зібрали кошти для дітей, які мають серцеві захворювання. Придбання медичного обладнання – це вагомий внесок у здоров’я та довголіття мешканців Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів