Новини Львова (cтор. 7229)

Фото для новини

09:00 8 грудня 2014 р.

Упродовж минулої доби українські артилеристи відповіли на 55 обстрілів ворога 52 вогневими ударами (відео)

У прес-центр АТО повідомили також у понеділок: «Бойова робота наших бійців та українських партизанів є результативною. На одне зі звалищ Донецька терористи вивезли два самоскиди трупів своїх поплічників».

Політика

Фото для новини

23:12 7 грудня 2014 р.

На Луганщині полягли четверо воїнів 92-ї механізованої бригади з Харківщини

Як повідомив у неділю кореспонденту інтернет-видання «LB.ua» один з військових, котрі перебувають у зоні бойових дій, у районі села Трьохізбенка полягли четверо військових – за попередньою інформацією, з 92-ї окремої механізованої бригади.

Політика

Фото для новини

22:00 7 грудня 2014 р.

Сьогодні загинув внаслідок мінометного обстрілу Луганської ТЕС львівський десантник

Як повідомив у неділю ввечері боєць 80-ї окремої аеромобільної бригади Микола Маланич, внаслідок недільного вечірнього обстрілу Луганської ТЕС загинув десантник зі Львова, ще одного важко поранено.

Політика

Фото для новини

20:38 7 грудня 2014 р.

Рашисти з кричущою помилкою сфабрикували «наказ глави СБУ стріляти по містах Донбасу»

На кількох Інтернет-ресурсах, які висвітлюють діяльність сепаратистів на Донбасі, з'явився документ, котрий нібито є таємним розпорядженням Служби безпеки України, однак має орфографічну помилку.

Кримінал

Фото для новини

15:56 7 грудня 2014 р.

Рятувальники попереджають про ожеледицю, туман і мокрий сніг на дорогах Львівщини

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій просять у неділю водіїв і пішоходів з не забувати, що під час складних погодних умов потрібно бути зосередженими, уважними та обережними.

Ситуації

Фото для новини

15:44 7 грудня 2014 р.

Командири російських окупантів Донбасу кидають своїх поранених і втікають до Росії, – АТЦ

Українська розвідка в штабі Антитерористичного центру отримала інформацію про те, що офіцери російської армії, підрозділи яких зазнали поразки в боях, кидають своїх поранених солдатів під «наглядом» бойовиків, а самі біжать в РФ.

Політика

Фото для новини

13:45 7 грудня 2014 р.

Рашисти почали активніше використовувати на Донбасі реактивні системи залпового вогню «Град», – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Наші військові ефективно діють у відповідь, застосовуючи артилерію для знищення вогневих точок противника. Підрозділи сил АТО активно обороняються та за необхідності здійснюють рейдові заходи для нейтралізації ДРГ противника».

Політика

Фото для новини

13:18 7 грудня 2014 р.

У запеклих боях за донецький аеропорт знищено 198 російських окупантів, – правозахисник (відео)

Координатор інтернет-спільноти «Груз 200 из Украины в Россию» Олена Васильєва повідомила в неділю, посилаючись на звіт міністерства оборони РФ за 30 листопада, що російські військовослужбовці втратили в районі аеропорту Донецька 198 вбитими й 116 пораненими.

Політика

Фото для новини

13:05 7 грудня 2014 р.

Минулої доби на Донбасі полягли двоє наших воїнів, – РНБОУ

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у неділю: «За минулу добу в зоні АТО загинули двоє українських військових, ще восьмеро бійців АТО отримали поранення».

Політика