Новини Львова (cтор. 7228)

Фото для новини

09:32 5 грудня 2014 р.

Сьогодні на автодорозі «Львів-Рава-Руська» загинули внаслідок ДТП двоє людей

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління ДАІ, за попередніми даними, житель Закарпаття виїхав на «Opel Vivaro» на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з «Fiat Doblo», керманич якого мешканець Жовкви, а також його дружина, котра була пасажиром цього авто, від отриманих травм загинули на місці події.

Ситуації

Фото для новини

09:00 5 грудня 2014 р.

Минулої доби українська артилерія відповіла 31-м вогневим ударом на 55 обстрілів наших позицій (відео)

У прес-центрі АТО повідомили також у п'ятницю, що активність незаконних збройних формувань зберігається на Луганському, Дебальцевському, Донецькому та Маріупольському напрямках.

Політика

Фото для новини

22:35 4 грудня 2014 р.

У першій львівській медіатеці відкрилася виставка «Картини зі світу науки»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 4 грудня, у першій львівській медіатеці на вулиці Мулярській, 2а відкрилася виставка «Картини зі світу науки» від німецького наукового товариства ім. Макса Планка.

Культура

Фото для новини

22:27 4 грудня 2014 р.

25 грудня у Львівській філармонії – ювілейний концерт Вікторії Лук’янець «25 років на сцені» (відео)

У першому відділенні концерту, котрий відбудеться 25 грудня о 19.00, Вікторія Лук’янець виконає шедеври світового оперного мистецтва, а у другому потішить глядача неперевершеним різнобарв’ям української пісні!

Культура

Фото для новини

21:40 4 грудня 2014 р.

Львівському військовому шпиталю подарують обладнання для відновлення пошкоджень шкіри поранених

У громадському об'єднанні «Пліч-о-пліч заради майбутнього» повідомили в четвер: «Завтра, о 10:00, у Львівському військовому шпиталі відбудеться презентація нового сучасного обладнання для відновлення пошкоджень шкіри, спеціально придбаного для поранених в АТО військових!».

Медицина

Фото для новини

20:52 4 грудня 2014 р.

Середня зарплата у Польщі – 900 євро, в заможних 1750 євро

Заможними можна вважати тих мешканців країни над Віслою, котрі щомісяця зароблять не менше, ніж 7100 злотих брутто, тобто близько 1750 євро, – вважають фахівці консалтингової фірми KMPG, яка провела дослідження – скільки ж у Польщі заможних людей.

Економіка

Фото для новини

20:46 4 грудня 2014 р.

Поляки хочуть репатріації зі сходу України

Становище поляків та осіб польського походження на Донбасі є критичним, до справи має втрутитися прем'єр Польщі Ева Копач, – переконані представники варшавського Фонду "Свобода та демократія".

Політика

Фото для новини

20:38 4 грудня 2014 р.

72-річний львів’янин Едуард Карасік подарував свій автомобіль бійцям спецбатальйону міліції

Як повідомили у четвер у відділі зв’язків з громадськістю державного університету внутрішніх справ, пенсіонер пояснив: «Я просто хотів від усієї душі допомогти нашим хлопцям».

Ситуації

Фото для новини

19:42 4 грудня 2014 р.

Сьогодні українська артилерія завдала 20 вогневих ударів у відповідь на 31 атаку рашистів (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в четвер, що російсько-терористичні війська обстріляли потрапили населені пункти Кримське, Нижнє, Станично-Луганське, Сокільники, Старий Айдар, Вільхове, Щастя, Славне, Тоненьке, Новокалинове, Красногорівка, Авдіївка, Дебальцеве, Вуглегірськ, Орлово-Іванівка, Камишеваха, Новоласпа, Богданівка, Ольгинка, Новотроїцьке й Чермалик.

Політика

Фото для новини

19:35 4 грудня 2014 р.

«Львівобленерго» обмежило споживання струму підприємствами

У відділі корпоративних зв'язків ПАТ «Львівобленерго» повідомили в четвер: «У Львівській області вводять графіки щодо обмеження споживання електроенергії для підприємств на 4-5 грудня сумарною потужністю 54 МВт».

Економіка

Фото для новини

18:05 4 грудня 2014 р.

9 грудня на Донбасі заплановано ще один «День тиші»

У прес-службі Президента України повідомили в четвер, що сьогодні Глава держави провів нараду з керівниками силових відомств, на якій «обговорили виконання поставлених завдань у зоні АТО і визначили заходи, які мають забезпечити виконання Мінських домовленостей щодо Дня тиші, що має розпочатися 9 грудня».

Політика