Новини Львова (cтор. 7230)

Фото для новини

11:07 5 грудня 2014 р.

Два львівських університети та академія мистецтв уклали угоду про стажування студентів в Польщі

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі навчального закладу, в Генеральному консульстві Республіки Польщі відбулося урочисте підписання угоди з Фондом «Leopolis for Future».

Наука і техніка

Фото для новини

10:30 5 грудня 2014 р.

Сьогодні у Львові на матч ужгородської «Говерли» й донецького «Шахтаря» возитимуть шатл-баси

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 5 грудня з площі Євгена Петрушевича та від кінотеатру імені Олександра Довженка курсуватимуть до Автовокзалу шатл-баси.

Спорт

Фото для новини

10:18 5 грудня 2014 р.

Українська артилерія знищує блокпости та укріплені позиції рашистів на Донеччині, – «ІС» (відео)

Координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у п'ятницю: У результаті контрбатарейних перестрілок та ударів української артилерії по позиціях російсько-терористичних військ в районі Волноваха-Новотроїцьке-Докучаєвськ, передові підрозділи противника, висунуті вбік Воновахи, понесли суттєві втрати. Кілька блокпостів та укріплених позицій терористів знищено, трупи і поранені терористи вивозяться в район Оленівки».

Політика

Фото для новини

09:48 5 грудня 2014 р.

Правоохоронці натрапили у Львові на більше 74 тисяч пляшок фальшивого алкоголю

Як повідомили в обласному управлінні Державної фіскальної служби України, її оперативники вилучили під час обшуку гуртівні одного з підприємств партію підробок на суму майже 3 мільйони гривень.

Кримінал

Фото для новини

09:40 5 грудня 2014 р.

У 31-річного жителя Львівщини вилучили наркотичні речовини на суму більше 120 тисяч гривень

Як повідомили в п'ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, під час проведення санкціонованого обшуку у житловому будинку та підсобних приміщеннях у одному з сіл Кам’янко-Буського району правоохоронці виявили та вилучили близько чотирьох кілограмів наркотичних речовин, вартість яких, за цінами «чорного ринку», становить більше 120 тисяч гривень.

Кримінал

Фото для новини

09:32 5 грудня 2014 р.

Сьогодні на автодорозі «Львів-Рава-Руська» загинули внаслідок ДТП двоє людей

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління ДАІ, за попередніми даними, житель Закарпаття виїхав на «Opel Vivaro» на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з «Fiat Doblo», керманич якого мешканець Жовкви, а також його дружина, котра була пасажиром цього авто, від отриманих травм загинули на місці події.

Ситуації

Фото для новини

09:00 5 грудня 2014 р.

Минулої доби українська артилерія відповіла 31-м вогневим ударом на 55 обстрілів наших позицій (відео)

У прес-центрі АТО повідомили також у п'ятницю, що активність незаконних збройних формувань зберігається на Луганському, Дебальцевському, Донецькому та Маріупольському напрямках.

Політика

Фото для новини

22:35 4 грудня 2014 р.

У першій львівській медіатеці відкрилася виставка «Картини зі світу науки»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 4 грудня, у першій львівській медіатеці на вулиці Мулярській, 2а відкрилася виставка «Картини зі світу науки» від німецького наукового товариства ім. Макса Планка.

Культура

Фото для новини

22:27 4 грудня 2014 р.

25 грудня у Львівській філармонії – ювілейний концерт Вікторії Лук’янець «25 років на сцені» (відео)

У першому відділенні концерту, котрий відбудеться 25 грудня о 19.00, Вікторія Лук’янець виконає шедеври світового оперного мистецтва, а у другому потішить глядача неперевершеним різнобарв’ям української пісні!

Культура

Фото для новини

21:40 4 грудня 2014 р.

Львівському військовому шпиталю подарують обладнання для відновлення пошкоджень шкіри поранених

У громадському об'єднанні «Пліч-о-пліч заради майбутнього» повідомили в четвер: «Завтра, о 10:00, у Львівському військовому шпиталі відбудеться презентація нового сучасного обладнання для відновлення пошкоджень шкіри, спеціально придбаного для поранених в АТО військових!».

Медицина

Фото для новини

20:52 4 грудня 2014 р.

Середня зарплата у Польщі – 900 євро, в заможних 1750 євро

Заможними можна вважати тих мешканців країни над Віслою, котрі щомісяця зароблять не менше, ніж 7100 злотих брутто, тобто близько 1750 євро, – вважають фахівці консалтингової фірми KMPG, яка провела дослідження – скільки ж у Польщі заможних людей.

Економіка

Фото для новини

20:46 4 грудня 2014 р.

Поляки хочуть репатріації зі сходу України

Становище поляків та осіб польського походження на Донбасі є критичним, до справи має втрутитися прем'єр Польщі Ева Копач, – переконані представники варшавського Фонду "Свобода та демократія".

Політика