Заступник міносвіти вилучив свій пост-виправдання про скандальний візит з помічницею до Львова

16:30 26 грудня 2021 р.

Фото до новини

Ігор Гарбарук вилучив зі своєї сторінки у фейсбуці вірш Кіплінга, що був глибоко філософським, але недоречним виправданням у контексті робочої поїздки заступника міністра освіти до Львова разом зі своєю помічницею Христиною Тишкун у вечірньому одязі ескортниці.

Разом з цим віршем Редьярда Кіплінга Ігор Гарбарук стер також і кілька коментарів, у яких його друзі і колеги у соціальних мережах розраджували заступника міністра після його помилки як високопосадового держслужбовця у Львові. 

Нагадаємо, що до Львова заступник міністра освіти Ігор Гарбарук приїхав подивитися, як працюють навчально-практичні центри у профтехучилищах.

Заступника міністра супроводжувала жінка у відвертому вечірньому вбранні, що ніяк не відповідало діловому етикету. З соціальних мереж стало відомо, що вона, нібито, є його помічницею - Христиною Тишкун. Жінка, яка так епатажно супроводжувала заступника міністра і позувала з ним на світлинах з посадовцями Львівщини, сама також відрекомендувалась як "помічниця заступника міністра освіти". 

Фото, де Христина Тишкун у такому ж дрескоді разом зі заступником міністра зустрічається з міським головою Львова Андрієм Садовим, сама фігурантка розмістила також в себе в інстаграмі.

Після цього у соціальних мережах і медіа з'явилася гостра критика і несприйняття такого "модельного ектикету" під час робочої поїздки. 

"От львів'яни трохи шоковані, що приїхав заступник міністра зі своєю помічницею Христиною Тишкун, чи яка в неї посада - невідомо, але є в неї фото в соцмережах на банері МОН, і пішла вона перевіряти училища з розрізом до трусів, і з декольте таким", - написала з цього приводу журналістка Мар'яна П'єцух.

А журналістка Віка Балицька оцінила такий дрес-код ще жорсткіше: "Насправді це сміх крізь сльози… В Україні тисячі шкіл, де в туалетах немає дверей… діти соромляться ходити в туалет, терплять або бігають додому. Щоб перекрити діряві дахи шкіл і садків - батьки збирають гроші.Директори з простягнутими руками шукають спонсорів… Щоб хоч якось покращити стан шкіл, діти стоять під терміналами і випрошують голосування для громадських проектів… В багатьох школах у класах на перших поверхах діти дихають цвіллю, руйнуючи свої легені, бо немає коштів на ремонт… В садках батьки купують мило, порошок, туалетний папір… Молоді вчителі масово звільняються, або ж взагалі не йдуть у школи працювати…

З освітою в Україні катастрофа! І на тлі цієї руїни вот ето всьо.

Питання ж не в особистому житті високопосадовця, кому воно там цікаве!? А в наглій цинічній демонстрації розкоші і атрибуту розкоші. Оця поїздка за державний кошт з «помічницею» - це атрибут розкоші і барства. І ця шуба… насправді там найбільший тригер для суспільства і цьому кейсі - це та шуба… на фоні шкільних туалетів без дверей Міністерство освіти і науки України тут вам люди емблему створили адекватну вашій сутності. І не лише Гарбарук мав би піти геть, щоб духу його не було в освіті. Але й міністр освіти Шкарлет..."

Сьогодні вранці Ігор Гарбарук на своїй сторінці опублікував вірш Редьярда Кіплінга, який, на думку заступника міністра освіти, мав би дати відповідь його критикам. Або ж виправдати його поведінку під час поїздки до Львова. Але, вочевидь, Ігор Гарбарук згодом зрозумів, що ніяка філософія не допомагає там, де немає дотримання здорового глузду і чуття міри. 

Заступник міністра освіти вважає, що скандал у Львові йому підкинули

Заступник міністра освіти приїхав до Львова з помічницею у стилі ескортниці

Заступник міністра освіти віршем Кіплінга зізнався, що у Львові впало все, чим він жив

У відповідь на скандальний візит заступника міносвіти до Львова відомий блогер створив новий логотип Міносвіти

Помічниця заступника міністра освіти Ігора Гарбарука демонструє спідню білизну в інстаграмі.

Кабмін звільнив заступника міністра освіти після скандалу з помічницею у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів