Заступник міністра освіти вважає, що скандал у Львові йому підкинули

07:58 27 грудня 2021 р.

Фото до новини

Після цього Ігор Гарбарук має намір стати ще сильнішим. І знову робить помилки.

Заступник міністра освіти Ігор Гарбарук, інформує Dailylviv.com, на своїй сторінці у фейсбуці написав: "Чим більші випробовування підкидає нам життя - тим сильнішими ми стаємо!" Літературною українською мовою ця думка мала би бути посадовцем-освітянином правильно викладена так: "Що більші випробовування підкидає нам життя - то сильнішими ми стаємо!". Але писати пости з помилками у соціальній мережі - це вже звично для Ігора Гарбарука.

Однак коментатори у соціальних мережах дрес-кодового скандалу під час робочої поїздки до Львова заступника міністра освіти і його помічниці у вигляді ескортниці зауважують переважно на змісті такої публічної реакції Ігора Гарбарука.

Якщо державний службовець стає сильнішим після появи на офіційних ділових заходах у Львові разом з недоречно одягнутою помічницею, що більше пасує глянцевим журналам мод спідньої білизни та еротики, аніж міністерству освіти, то це означає, що Ігор Гарбарук як мінімум не розуміє своєї посадової ролі і етикету й не має наміру навіть публічно визнати свою помилку.

Тож усім, хто стежить за цим скандалом, залишається зачекати до початку робочого тижня на реакцію Міністерства освіти або Кабінету Міністрів щодо такої дивної поведінки заступника міністра освіти. Ця неадекватна поведінка викликає надміру великі сумніви у його якостях для виконання обов'язків одного з керівників міністерства освіти

Ось кілька різних коментарів під дописом Ігора Гарбарука: "Пане Iгоре, дуже хочу запитати, як оте чудо, взагалi, потрапило на таку посаду?!" - "Зрештою, не ви ж визначаєте кому у що вбиратися, а здоровий глузд і дрес код". - " Тут питання не до вас, а до дамочки. Вона судячи з усього не подбала не про свій авторитет, ні про присутніх. Ви людина з Великої букви, професіонал своєї справи, реформатор. Думка про вас не змінилася Все забудеться". -"Заступник міністра має 52 роки, а їй 27. Різниця у віці 25 років і вона може бути донькою його однокласників, чи дитиною близьких друзів, які попросили взяти на роботу, навчити дитину, дати життєвий поштовх і т.д. Чому одразу вам приходять лише непристойні думки?"

Цікаво, що Ігор Гарбарук вилучив попередній текст вірша Кіплінга, яким він пояснював свій душевний стан після скандалу, і замінив його на новий допис, але не змінив коментарі до нього.

Заступник міносвіти вилучив свій пост-виправдання про скандальний візит з помічницею до Львова

У відповідь на скандальний візит заступника міносвіти до Львова відомий блогер створив новий логотип Міносвіти

Заступник міністра освіти віршем Кіплінга зізнався, що у Львові впало все, чим він жив

Заступник міністра освіти приїхав до Львова з помічницею у стилі ескортниці

Ексдружина ексзаступника міністра освіти прокоментувала скандал у Львові

Помічниця заступника міністра освіти Ігора Гарбарука полюбляє позувати у спідній білизні в інстаграмі.

Кабмін звільнив заступника міністра освіти після скандалу з помічницею у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів