У відповідь на скандальний візит заступника міносвіти до Львова відомий блогер створив новий логотип Міносвіти

16:04 26 грудня 2021 р.

Фото до новини

Кілька годин тому відомий блогер Богдан Процишин розмістив на своїй сторінці у Facebook графічну реакцію на скандальний візит заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука до Львова, куди він приїхав разом зі своєю помічницею у стилі ескортниці.

Цю вІзуалізацію візиту підхопили користувачі соціальних мереж і вже охрестили її як "новий логотип Міністерства освіти".

"Логотип" Ігоря Гарбарука асоціюється з верхньою частиною епатажного вбранням помічниці заступника міністра Ігоря Гарбарука - Христини Тишкун, у якому вона відвідувала заклади профтехосвіти Львівщини і енергетичний форум у Львівській політехніці.

Хрестик на логотипі - це не творчий домисел автора, а документальна деталь, якою Христина Тишкун прикрила чи прикрасила свій соромницький образ.

Нагадаємо, напередодні Різдва до Львова приїхав заступник міністра освіти Ігор Гарбарук подивитися, як працюють навчально-практичні центри у профтехучилищах, та відвідати енергетичний форум у виші.

Заступника міністра супроводжувала помічниця Христина Тишкун у відвертому вечірньому вбранні, що дисонувало з будь-яким діловим дрескодом.

Цей факт спричинив бурхливу і обурливу реакцію у соціальних мережах.

Заступник міністра освіти вважає, що скандал у Львові йому підкинули

Заступник міносвіти вилучив свій пост-виправдання про скандальний візит з помічницею до Львова

Заступник міністра освіти віршем Кіплінга зізнався, що у Львові впало все, чим він жив

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів