Заступник міністра освіти приїхав до Львова з помічницею у стилі ескортниці

19:54 25 грудня 2021 р.

Фото до новини

Учора до Львова приїхав заступник міністра освіти Ігор Гарбарук подивитися, як працюють навчально-практичні центри у профтехучилищах.

Про це повідомила депутатка Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, пише Dailylviv.com. Вона проілюструвала візит офіційної особи фотографіями і написала:

"Якщо департамент освіти Львівщини ефективно використовує державні кошти, то учні профтехучилищ працюють на сучасному обладнанні, використовуючи нові технологііі. Тому, працедавці, будьте готові, що прийшовши до вас - випускники тих училищ сподіватимуться на такі ж умови)".

Як видно на фото, заступника міністра супроводжує жінка у відвертому вечірньому вбранні, що не відповідає діловому етикету. З соціальних мереж стало відомо, що вона, нібито, його помічниця і директорка компанії "БК ЗАБУДОВА", яка займається купівлею та продажем нерухомості - Христина Тишкун. Це підтверджує Youcontrol.

Як уточнила Парасковія Дворянин, Христина Тишкун, яка так епатажно супроводжувала заступника міністра, відрекомендувалась - "помічниця заступника міністра освіти".

"Я більше нічого й не питала) Візит заступника міністра був офіційний, бо він був присутній на форумі енергозбереження у Львівській Політехніці, мав візит до навчально-практичного центру, а далі - я вже не була присутня, бо мала заплановану консультацію зі студентами. Мене як депутата Львівської обласної ради (комісія освіти) цікавило фінансування і розвиток галузі на наступний рік", - наголосила депутатка обласної ради.

Фото, де Христина Тишкун у такому ж дрескоді разом із заступником міністра зустрічається з міським головою Львова Андрієм Садовим, сама фігурантка розмістила в себе в інстаграмі.

У зв'язку з цим журналістка Мар'яна П'єцух попросила проконсультувати її з галицького хейту і пояснити відмінність між снобізмом і діловим етикетом:

"От львів'яни трохи шоковані, що приїхав заступник міністра зі своєю помічницею Христиною Тишкун, чи яка в неї посада - невідомо, але є в неї фото в соцмережах на банері МОН, і пішла вона перевіряти училища з розрізом до трусів, і з декольте таким.

Галичани, що зараз хейтять - сноби чи трохи розбираються в діловому етикеті?"

Сама Христина Тишкун, реагуючи на окремі коментарі, написала, що кожен одягається, як йому зручно і комфортно.

Заступник міністра освіти віршем Кіплінга зізнався, що у Львові впало все, чим він жив

Але от зацінила хрестик в неї на декольте, знала, куди їде. В місто, де християнські цінності понад усе). П.С. на захист Христини, припускаю, що заступник міністра не попередив, з якою метою він її запросив у Львів, точніше не озвучив всю програму. Підставив".

Заступник міносвіти вилучив свій пост-виправдання про скандальний візит з помічницею до Львова

У відповідь на скандальний візит заступника міносвіти до Львова відомий блогер створив новий логотип Міносвіти

Заступник міністра освіти вважає, що скандал у Львові йому підкинули

Довідка про Христину Тишкун

Христина Тишкун народилася 30 серпня 1994 року у Львові.

У профілі на своїй сторінці у Фейсбуці зазначила, що стала магістром права (юристом-правознавцем), закінчивши Львівський національний університет імені Івана Франка.

Живе у Києві. Христина Тишкун також вважається юристом, помічником адвоката в адвокатському бюро Advisers.

Христина Тишкун, яка у Львові назвала себе помічницею заступника міністра освіти Ігора Гарбарука, дуже мало виправдовує цей освітній статус в інстаграмі.

Довідка про Ігоря Гарбарука

Народився у 1969 році у м. Рівне.

У 1994 р. закінчив Харківський державний інститут мистецтв імені І.П. Котляревського, а в 2003 р. Львівський регіональний інститут державного управління Української академії державного управління при Президентові України, за спеціальністю «Управління проектами».

Упродовж 1994 – 2001 рр. – працював в обласній філармонії м. Рівне.

2003 – 2011 рр. – робота на керівних посадах у національних мультибрендових виробничо-торговельних холдингах, м. Київ.

2011 – 2013 рр. – директор департаменту розвитку торгівлі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

2013 – 2014 рр. – директор управляючої компанії «Petroholding Invest».

2015 р. – радник міністра екології та природних ресурсів.

З вересня 2015 р. до липня 2020 р. – викладач кафедри торговельного підприємництва та логістики Київського національного торговельно-економічного університету.

З липня 2016 р. до січня 2018 р. – заступник директора з науково-педагогічної роботи Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ.

З лютого 2018 р. до липня 2020 р. – заступник директора Центру бізнес-тренінгу КНТЕУ.

15 липня 2020 р. призначений на посаду заступника міністра освіти і науки України.

Кабмін звільнив заступника міністра освіти після скандалу з помічницею у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів