У центрі Львова поставили пам'ятник алкоголізму і борделям, - докторка наук

23:56 11 січня 2022 р.

Фото до новини

У центрі Львова на вулиці Сербській рекламують алкоголь і секспослуги. Місто претендує на звання бордельної столиці Європи?

Про це у Faceboок запитала докторка економічних наук, в.о. завідувачки кафедри Львівської національної академії мистецтв Олеся Дацко, пише Dailylviv.com.

"Львів очевидно претендує на бордельну столицю Європи. Пройшлася центром. Ну просто пам'ятник алкоголізму стоїть на Сербській. Майже під мерією.
Гаряча лінія допис відхилила. Ну, бо не цікавить їх ні неприхована реклама алкоголю в центрі Львова, ні оце чопірадло, встановлене без дозволів і погоджень. Про історичне середовище і пам'ятки - без коментарів. І такого по центру - море",- обурилася Олеся Дацко.

Вона додала текст допису на Гарячу лінію Львова, який відхилили:

"Хто дав дозвіл на встановлення в центрі Львова пам'ятника алкоголізму? Мало того, що заборонена в зовнішній рекламі реклама алкоголю (порожні пляшки з-під алкоголю з етикетками є прямою рекламою алкоголю, причому цілодобовою), оця "архітектурна форма"- це пам'ятник алкоголізму? Хто дав дозвіл на встановлення цього бедламу фактично під носом мерії? Львів претендує подаватися на бордельну столицю Європи?" - написала Олеся Дацко.

Довідка

Вулиця Сербська — вулиця в історичному центрі Львова. Сполучає площі Ринок та Соборну, утворюючи перехрестя з вулицями Староєврейською, Братів Рогатинців, Валовою та площею Ринок.

Пам'ятник червоноармійцю у Львові демонтували і перевезли у музей радянського терору

Демонтаж нового пам’ятника Моцарту у Львові: мисткиня скерувала петицію у мерію

Знайдено зловмисників, які пошкодили пам’ятник Степану Бандері у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів