«Гаряча лінія Львова» консультує щодо коронавірусу

11:00 27 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Відтепер на «Гарячій лінії Львова» є окрема лінія – щоб люди в разі потреби змогли зателефонувати та отримати всю необхідну інформацію щодо гострого респіраторного захворювання, зокрема – коронавірусу.

Про це повідомили в четвер, 27 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, що телефонувати слід за номером 1580. Цей дзвінок автоматично перескерують на міське управління охорони здоров’я, де фахівець надасть необхідну інформацію та роз’яснення й консультації.

Лінія діятиме з 09.00 до 18.0. Усі дзвінки реєструватимуть та ставитимуть на контроль. Таким чином у міськраді хочуть максимально покращити координацію та системність роботи, адже часто причиною безпідставної паніки є необізнаність.

26 лютого у міськраді розглянули комплекс запобіжних заходів у місті, аби унеможливити поширення коронавірусу в Україні. В медичних закладах міста є понад 260 тисяч масок, 200 біозахисних костюмів, понад 2100 респіраторів, достатній запас диспенсерів для миття рук – їх також розміятять в школах, у місцях масового перебування, у супермаркетах, ЦНАП тощо.

Як інформував «Щоденний Львів», у школах, лікарнях, ЦНАПах міста, адміністративних будівлях міської ради, підприємствах та установах будуть антисептики для рук та диспансери (дозатори) для гігієнічного дозування антисептиків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів