У ліцей на Львівщині не впустили комісію, яка мала перевіряти достовірність інформації про вакцинацію (відео)

11:26 25 вересня 2021 р.

Фото до новини

У Дрогобичі 24 вересня в приміщення ліцею імені Богдана Лепкого працівники навчального закладу не впустили працівників поліції та членів комісії, які мали перевірити дотримання навчальним закладом правил “жовтої” зони епідеміологічних обмежень. Такі робочі групи створені в усіх районах Львівщини.

Про це інформують Варто-Галицькі новини, пише Dailylviv.com.

Зі слів Петра Сушка, керівника відділу освіти Дрогобицької РДА, комісія в складі службовців Дрогобицької РДА та Держпродспоживслужби, прибула в ліцей імені Лепкого і мала на меті перевірити дотримання навчальним закладом правил “жовтої” зони епідеміологічних обмежень.

За цей день це був не перший навчальний заклад Дрогобиччини, який відвідала комісія і кожного разу комісія могла вільно зайти. Проте у ліцей імені Лепкого їх не впустили.

Зі слів Петра Сушка, згідно із інформацією, яку подав відділ освіти ДМР, в закладі провакциновано близько 40% педпрацівників, проте він продовжив свою роботу, а не був переведений на дистанційну форму роботи. В навчальному закладі перебували учні середньої та старшої школи.

У телефонній розмові Петро Шев’як, керівник відділу освіти Дрогобицької міської ради, розповів, що насправді працівники школи вакциновані й школа може працювати.

За словами ж Ольги Олексюк, заступниці начальника відділу освіти, станом на 23 вересня, кілька навчальних закладів регіону уже досягли 80% рівня вакцинації педколективу. Йдеться про такі навчальні установи: Дрогобицький ліцей імені Б.Лепкого, Лішнянська, Дережицька та Нагуєвицькі школи, Гімназія № 9 ім. Героїв Крут – про це йдеться вже у повідомленні сайту Дрогобицької міської ради.

Докладніше - у відео.

У Франковому ліцеї в Дрогобичі є два директори: колектив і влада - проти, а хто ж - за

Невакциновані школи на Львівщині переводять на дистанційне навчання

З 00:00 год 23 вересня понад 85% закладів освіти Львівщини припиняють роботу

На канікули підуть 90 зі 100 шкіл Львівщини у разі запровадження жовтого рівня епіднебезпеки

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів