Львівські патрульні навчать молодь захищатися

17:30 2 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У середу, 2 серпня, стартував спільний проект департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації та патрульної поліції Львова під назвою «Курс свідомих «Включайся!».

Про це повідомили сьогодні, 2 серпня, у Львівській облдержадміністрації, де також поінформували: «Тренінговий курс є продовженням спільної роботи Львівської ОДА та патрульних в сфері забезпечення особистої безпеки громадян та підвищення рівня свідомості молоді. Програма тренінгу передбачає триденне навчання».

«Сьогодні, у перший день проекту відбувся тренінг «Психологічні аспекти стресостійкості». Його провела незалежний тренер патрульної поліції від ОБСЄ – практичний психолог Наталія Мінєєва. Вона розповіла про природу стресу та як здобути стресостійкість в небезпечних ситуаціях», – повідомили також в облдержадміністрації.

«У четвер, 3 серпня, заплановано тренінг щодо домедичної підготовки, де молодих людей навчать як надавати першу медичну допомогу за допомогою підручних та сучасних допоміжних засобів порятунку. Практичне заняття складатиметься з допомоги при кровотечах, ДТП, зупинці серця, інфарктах, інсультах, епілепсії, удавленні, утопленню, виклику швидкої, опіках, обмороженнях та інших ситуаціях. Місце його проведення – Львівський обласний молодіжний центр на вулиці Винниченка, 12», – поінформували також в облдержадміністрації.

«На завершення проекту «Курс свідомих «Включайся!» інспектори управління патрульної поліції проведуть для молоді тренінг з ефективної самооборони. Заняття складатиметься з теоретичної та практичної частини», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів