Аварія на перехресті-ребусі у Львові: коли поставлять світлофор (відео)

13:08 9 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Диспетчери відділу Центру безпеки міста ЛКП «Муніципальна варта» зафіксували ДТП на перехресті вулиць Замарстинівська - Варшавська у Львові.

Про це пише Dailylviv.com.

Мешканці прилеглих вулиць уже писали звернення до Львівської міської ради з приводу того, що на гостроаварійному перехресті вулиць Замарстинівської та Варшавської необхідно встановити світлофор.

Часто водії, які їдуть автівками з керунку Брюховичів, як і у цьому випадку на відео, забувають пропустити автівки з напрямку Варшавської, вважаючи, що саме вони - на головній дорозі. 

Таку ж помилку нерідко роблять і водії автомобілів, що рухаються вулицею Варшавською, здійснюючи лівий поворот на вулицю Замарстинівську у напрямку Брюховичів: вони ігнорують автівки, що їдуть від торгового центру "Спартак".

Крім того, до цього перехрестя прилягає АЗС, що додає інтенсивності й складності руху автотранспорту, оскільки автівки заїжджають на АЗС з трьох напрямів.

Тож якраз світлофор, навіть не "розумний", який так активно  донедавна пропагувала ЛМР, а звичайний, значно спростив би автомобільний рух на цьому перехресті. 

Камеру відеоспостереження встановили, черга - за світлофором.

У Львові відремонтують світлофор за понад пів мільйона гривень

У Львові встановили "інтелектуальний" світлофор за 1 млн 262 тис грн

У Львові не всі світлофори регулюють рух транспорту

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів