ДАІ Львівщини нагадує водіям вимоги правил дорожнього руху в разі вимкнення світлофора

17:52 9 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державтоінспекції, у разі вимкнення світлофора або його роботи в режимі миготіння сигналу жовтого кольору та відсутності регулювальника перехрестя вважається нерегульованим і водії повинні керуватись правилами проїзду нерегульованих перехресть та установленими на перехресті знаками пріоритету.

У прес-службі обласного управління Державної автомобільної інспекції повідомили сьогодні, 9 грудня:

«До відома учасників дорожнього руху! У разі вимкнення світлофора або його роботи в режимі миготіння сигналу жовтого кольору та відсутності регулювальника перехрестя вважається нерегульованим і водії повинні керуватись правилами проїзду нерегульованих перехресть та установленими на перехресті знаками пріоритету.

Тому Державтоінспекція радить наближаючись до перехрестя зменшити швидкість, заздалегідь вибрати напрямок руху через нього та виконувати вимоги дорожніх знаків. Нагадуємо вимоги  п. 16.11. ПДР -  на перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху.

Правоохоронці звертаються до водіїв з проханням дотримуватись вимоги Правил дорожнього руху та бути взаємоввічливими на дорозі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів