Світлофор на вулиці Замарстинівській у Львові зауважують не всі водії

11:55 11 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/hotline.lviv

На порталі «Гарячої лінії міста» розповіли про аварійно-небезпечне місце.

На сторінці «Гарячої лінії міста» в інтернет-мережі «Facebook» розповіли в четвер, 11 липня: «На виїзді з вулиці Замарстинівської в напрямку Брюховичів розташований світлофор, перед світлофором на відстані близько 200 метрів розташований знак 1.32 «Пішоходній перехід», який заріс гілками і майже повністю не видний з дороги. Світлофор також заріс і через гілки менш помітний».

«Світлофор знаходиться одразу після повороту, що ускладнює реакцію на нього водіїв. Ввечері, коли заходить сонце, воно світить прямо в очі водіям після повороту, що робить світлофор майже повністю непомітним», – поінформували також на порталі «Гарячої лінії міста».

«З особистого досвіду – цей світлофор не помічають троє з чотирьох водіїв. Тому світлофор тільки шкодить, бо коли пішоход чи велосипедист йде на зелене світло – він не очікує машину на швидкості 80 кілометрів за годину, вигулькуючу з-за повороту. А автомобіліст відповідно не очікує пішохода (через непомітні знаки й світлофор)», – повідомили також на порталі «Гарячої лінії міста».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів