У Львові завершилися всеукраїнські змагання юних автомоделістів (відео)

16:28 3 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці,

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, перше місце здобула команда Сумської області, друге – Чернівецької, третє – Києва.


Відео: УМВС Львівська залізниця

У прес-службі (підрозділі зв’язків з громадськістю) УМВС України на Львівській залізниці, повідомили сьогодні, 3 листопада, що у Львові завершилися всеукраїнські змагання з автомодельного спорту. У повідомленні також конкретизують:

«Зі самого ранку було гамірно і весело – збиралися учасники: любителі та професійні спортсмени, вболівальники, а також їх батьки. На протязі кількох днів, молоді спортсмени провели в гонці. А це означає, що хлопчаки зробили великі справи і звершення.

І ось настав вирішальний момент. Завершились гонки! Емоції передати складно. Хлопці вболівали один за одного, допомагали порадою і ділом, адже іноді, в самий невідповідний момент, машинка могла вилетіти з траси, а тоді її негайно потрібно повернути на вихідну позицію.

– Ось цих кілька днів пройшли як одна мить. Змагання дійшли до завершення. Визначені переможці і переможені. Я радий, що змагання пройшли спокійно, у дружній обстановці, усі подружилися. Ми будемо раді бачити вас усіх і на наступних конкурсах у Львові», – зазначив директор Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Юрій Чорненький. 

На захід було запрошено гостей із транспортної міліції, які уже другий рік поспіль вболівають за кожного учасника змагань. 

– Приємно вас бачити знову, таких щасливих і веселих, а також привітати із закінчення цих змагань. Бажаю вам у подальшому нових перемог, миру, нових здобутків і перемог, – побажав учасникам змагань начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС України на Львівській залізниці Ігор Чердак.

За підсумками, головний суддя змагань оголосив переможців. 1-ше місце здобула команда Сумської області, 2-ге – команда Чернівецької області, 3-тє місце – команда міста Києва. Переможців нагородили кубками, дипломами та цінними призами. Окрім цього правоохоронці вручили кожному учаснику подарунки, а саме деталі, які знадобляться при моделюванні машинок, також ігри для дітей, що розвивають логічне мислення. Журі підвели підсумки як в командній першості, так і в особистій. Були визначені і кращі екіпажі.

– Тут треба мати сильні нерви, вміти конструювати і перемагати. У цьому нам допомагає сила духу і прагнення до перемоги, – розповів капітан команди переможців змагань команди Сумської області Артем Твердохліб.

Пройшовши траси, переможці змагань продемонстрували майстерність швидкісного маневрування.

– Такі змагання зараз є дуже актуальні, адже є військово-прикладними видами спорту, які в майбутньому можуть використовуватись для підготовки захисників вітчизни. Сподіваємось, що з кожним роком кількість команд буде збільшуватись, – додав головний спеціаліст відділу освіти ЛОДА Юрій Савчин.

Ці заходи проводяться з метою сприяння розвитку науково-технічної творчості дітей та молоді, створення умов для морального та патріотичного виховання дітей та молоді через залучення їх до загальнолюдських цінностей, пропаганда досягнень техніки і технологій, сприяння розвитку мотивації особистості дитини до поглибленого вивчення техніки і технологій, формування основ для усвідомленого вибору майбутньої професії та отримання технічної освіти, створення умов для творчої самореалізації дітей та молоді, соціально-культурного самовизначення.

– Уже не вперше у Львові проводяться ці змагання. Усім учасникам подобається місто Львів, наша гостинність, наш комфорт і напевне наша траса. Цього року приїхало більше команд ніж минулого року. Сподіваємось, що дітки поїхали із хорошим настроєм, адже педагогічний колектив приклав для цього великі зусилля, – зазначила заступник директора Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Галина Чура».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів