У кафе в центрі Львова затримали керівника в'язницями у шести західних областях

04:47 20 вересня 2024 р.

Фото до новини

Керівника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України Ігоря Тимочка затримали під час отримання забара.

В четвер, 19 вересня, під час отримання хабаря затримали керівника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України Ігоря Тимочка. Про це повідомило LVIV.MEDIA, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, пише DailyLviv.com.

Затримання відбулося в одному з кафе у центрі Львова під час передачі грошей — декількох тисяч доларів. Як повідомили джерела LVIV.MEDIA, Ігор Тимочко вимагав хабар у підприємця, який проводив господарську діяльність у в’язниці. Гроші вимагав за можливість продовжувати вести бізнес.

52-річний Ігор Тимочко очолює Західне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань з 2022 року. Його повноваження поширювалися на територію шести західних областей (Львівської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської та Тернопільської).

Нагадаємо, одному з його попередників, Михайлові Дзюдзю, у 2020 році також повідомили про підозру в отриманні хабаря. Тоді слідчі НАБУ в результаті спільної операції з СБУ та САП отримали докази того, що Михайло Дзюдзь вимагав і щомісячно отримував від підпорядкованих йому керівників хабарі. Згодом його засудили до п’яти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів