Ілля Руднікович. Перервав навчання в магістратурі і добровільно став на захист держави. Завтра прощання

18:06 18 вересня 2024 р.

Фото до новини

Займався змішаними бойовими мистецтвами, був призером національних та обласних чемпіонатів з фрі-файту, захоплювався велоспортом.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У четвер, 19 вересня, у Львові попрощаються з військовослужбовцем, який захищали Україну від російських окупантів. Мерія закликає долучитись до міської церемонії прощання з Іллею Рудніковичем та утриматися у цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, опісля відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок.

Воїна Іллю Рудніковича поховають на Личаківському кладовищі.

Ілля Руднікович (13.11.2002-16.08.2024). Львів’янин.

Навчався у львівській середній загальноосвітній школі східних мов та східних бойових мистецтв «Будокан» з поглибленим вивченням іноземних мов. Здобув ступінь бакалавра на факультеті ветеринарної гігієни, екології та права Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Тут продовжив навчання на магістратурі.

Ще навчаючись, працював у місцевому кол-центрі, згодом – у товаристві з обмеженою відповідальністю «!ФЕСТрепаблік». У вільний час активно займався змішаними бойовими мистецтвами, був призером національних та обласних чемпіонатів з фрі-файту, також захоплювався велоспортом. Був вихованцем клубу карате «Миротворець».

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації, перервавши навчання в магістратурі, добровільно став на захист держави від загарбників до складу 3-ї окремої штурмової бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на східному напрямку.

У Іллі Рудніковича залишилися батьки та сестра. 

Завтра Львів також віддасть останні військові почесті сержанту-добровольцю, уродженцю Луганщини Євгену Смалю.

Нагадаємо, сьогодні Львівщина провела в останню путь чотирьох полеглих Героїв.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів