У Львові проведуть футбольний мінітурнір знаменитостей: донати і нагороди

09:51 28 січня 2023 р.

Фото до новини

Під час турніру триватиме збір на 25 мільйонів гривень на ударні дрони та генератори для 47-ої окремої механізованої бригади ЗСУ.


Про це повідомляє Tribuna.com, пише Dailylviv.com.

Сьогодні, 28 січня, «Рух» організовує благодійний мультитурнір «Віримо у ЗСУ» за участі понад 60 українських знаменитостей з шоубізу, гумористів, блогерів, кіберспортсменів і відомих футболістів.

Під час турніру триватиме збір на 25 мільйонів гривень на ударні дрони та генератори для 47-ої окремої механізованої бригади ЗСУ.

Захід відбудеться в Emily Sport Arena у Львові, а пряма трансляція буде доступна на клубному ютуб-каналі. Початок - о 13.00.

Пресслужба ФК "Рух" додає, що автор найбільшого донату отримає подарунок - трофейний «Шайтан Труба» з унікальним розписом «Віримо у ЗСУ». За 2-й найбільший донат - прапор України з підписом головного сержанта 47-ї бригади Валерія Маркуса та шеврон Магури, який є лише у 47-ї бригади ЗСУ.

Чотири команди змагатимуться у таких видах спорту: футзал, баскетбол та флорбол (аналог хокею в залі), написав у ТК Валерій Маркус.

Мета заходу: збір коштів на крила для 47-ої окремої механізованої бригади Збройних сил України. У планах його бригади – закупівля безпілотників «Лелека-1000», Matrice 300 RTK, ударних дронів R-18 (або «Punisher»), генераторів, Ecoflow.

Серед учасників мультитурніру ведучі та блогери Андрій Бедняков, Нікіта Добринін, Олександр Куровський, Сергій Лиховида, Слава Дьомін, співак Тамерлан, шоумени з «Ліги сміху» Ігор Ласточкін і Марк Куцевалов, гумористи Микола Зирянов («Леви на джипі»), Влад Куран, Артем Дамницький і Олександр Веденчук (усі – «Ветерани Космічних Військ»), блогери Дмитро Славський, Володимир Жукровський, Ігор Коваль, тіктокер Дмитро Глубокий, автор і ведучий «Загону кіноманів» Віталій Гордієнко, ведучий подкасту «Хороший Поганий Злий Подкаст» Костянтин Трембовецький, ведучий ютуб-каналу «MURAFA & SKURATOV» Антон Скуратов, кіберспортсмени Євген Мостовик (Yozhyk) і Арсеній Триноженко (Ceh9, чемпіон світу з CS 1.6) та багато інших зіркових учасників, серед яких також легенди українського футболу. Повний список учасників вас приємно здивує, оскільки до мультитурніру готові приєднатися люди, які добре відомі українцям.

Львівська капела зібрала нові кошти для ЗСУ

500 тис грн на екскаватор для ЗСУ: ярмарок у Стрию зібрав кошти

Військовий з граніту: кам'яну картину зі Львівщини виставлять на благодійному аукціоні в Чикаго

Концерт Святослава Вакарчука для 80-ї ОДШб у Львові (відео)

Купуй красу заради ЗСУ: львів'ян запрошують на доброчинний розпродаж Tlum&Kram

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів