Троє футболістів зі Львова тренуються в Португалії

14:40 16 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: ffu.org.ua

У Португалії триває навчально-тренувальний збір юнацької збірної команди України з футболу, сформованої з гравців 2002 року народження.

Про це повідомили сьогодні, 16 листопада, в інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати», де також розповіли: Упродовж збору, який розпочався в понеділок, 13-го листопада, наймолодша «синьо-жовта» збірна проведе два товариські матчі із однолітками з Бельгії (п’ятниця, 17-го листопада, 16:00) та Португалії (неділя, 19 листопада, 17:00). Для участі у зборі та майбутніх спарингах головний тренер української збірної Володимир Єзерський викликав 20 виконавців, серед яких і троє вихованців футбольних шкіл ФК «Карпати» – центральний захисник клубної СДЮШОР Роман Даніловський та два півзахисники Академії футболу «УФК-Карпати» Роман Дідик і Денис Слюсар». 

«Для обох Романів, Даніловського та Дідика, це другий виклик до збірної. У жовтні обоє брали участь у навчально-тренувальному зборі «синьо-жовтих» та двох домашніх спарингах з однолітками із Італії. Перший поєдинок завершився нічиєю з рахунком 1:1, а в другому підопічні Володимира Єзерського зазнали мінімальної поразки – 0:1. А от для Дениса Слюсаря поєдинки у Португалії можуть стати першими в кар’єрі у складі збірної країни», – поінформували також у ФК «Карпати».

«Юнацька збірна України, сформована з гравців 2002 року народження готується до відбірних матчів чемпіонату Європи 2019 року. Перший етап відбору – кваліфікаційний турнір чекає на наших хлопців восени 2018 року», – повідомили також в інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів