У Львові створюють центр адопції безпритульних тварин

14:30 28 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

ЛКП «Лев» запланувано залити фундамент кінця року, звести нові стіни та зробити перекриття.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 28 листопада,  що ЛКП «Лев» розпочало роботи над Центром адопції для безпритульних тварин. У повідомленні також зазначається, що «на 2016 рік у бюджеті розвитку Львова на потреби ЛКП «Лев» було закладено кошти на реконструкцію вольєрів (успішно завершена), купівлю автомобіля (купили та облаштували авто для комфортної і безпечної роботи) та створення Центру адопції». 

У ЛКП «Лев» запевнили також: «Будівельні роботи уже йдуть повним ходом, і наступного року на місці старого гаража постане нове сучасне приміщення, куди львів’яни зможуть звертатися, якщо захочуть прихистити собаку. Також, у цьому приміщенні передбачена окрема, спеціально облаштована кімната для перетримки безпритульних котів міста, що потрапляють до нас на стерилізацію. Електроенергію для приміщення генеруватимуть сонячні батареї».

У комунальному підприємстві також анонсували: «До кінця року заплановано залити фундамент, звести нові стіни та зробити перекриття. З нового року стартують внутрішньо-оздоблювальні роботи і вже до весни плануємо запустити об'єкт в повноцінну роботу. Про хід робіт інформуватимемо вас на «Facebook» та на сайті «lkplev.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів