Львівські синоптики попередили про туман та ожеледицю

14:26 29 грудня 2016 р.

За інформацією регіонального центру з гідрометеорології, вночі й вранці в п’ятницю, 30 грудня, у Львові й на Львівщині очікуються місцями туман видимістю 200-500 метрів, а на дорогах – ожеледиця.

Львівські синоптики прогнозують, що в п’ятницю, 30 грудня, буде хмарна погода з проясненнями, але без істотних опадів, вночі та вранці – туман і слабка ожеледь, а на дорогах – ожеледиця, вітер –змінних напрямків, 3-8 метрів за секунду, температура повітря вночі – 4-6° морозу, а вдень – 0-2° морозу.

31 грудня львівські синоптики теж очікують хмарну погода з проясненнями й без опадів, вночі та вранці місцями – туман, на дорогах – ожеледицю, вітер – змінних напрямків, 3-8 метрів за секунду, температура повітря – вночі 3-8° морозу, в горах – до 12° морозу, вдень – від 1° морозу до 4° тепла.

1 січня синоптики обіцяють без опадів, вночі та вранці місцями – туман, га дорогах – ожеледицю, вітер – південно-західний, вночі – 3-8 метрів за секунду, вдень – 7-12 метрів за секунду, температуру повітря вночі – 3-8° морозу, вдень – від 1° морозу до 4° тепла.

Про це повідомили сьогодні, 29 грудня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів