У Санкт-Петербурзі судять жінку за залишену нею записку на могилі батьків Путіна

20:54 12 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Ірина Цибанєва залишила на могилі батьків Путіна записку зі словами «ви виростили виродка та вбивцю - заберіть його до себе».

Приморський районний суд Петербурга не ув'язнив 60-річну місцеву жительку Ірину Цибанєву у справі про записку на могилі батьків Владіміра Путіна і відправив її під домашній арешт. 

Про це повідомив кореспондент «Медіазони» із зали суду, пише Dailylviv.com.

 Цибанєву підозрюють у нарузі над місцем поховання за мотивами політичної чи ідеологічної ворожнечі (пункт «б» частини 2 статті 244 КК РФ).

Як розповідав «Медіазоні» син петербурженки Максим Цибанєв, 6 жовтня жінка пішла на Серафимівський цвинтар і залишила записку на могилі, а вранці 10 жовтня до неї додому прийшов поліціянт.

З долучених у суді матеріалів справи став відомий зміст записки: «Батьки маніяка, заберіть його до себе, від нього стільки болю та бід, увесь світ молить про його смерть (нерозбірливо). Смерть Путіну, ви виростили виродка і вбивцю».

Цибанєва у суді не заперечувала, що вона написала записку. За її словами, це сталося після того, як вона «поглянула на новини, зрозуміла, що все дуже страшно, все дуже сумно, загиблих дуже багато».

Путін став найголовнішим терористом у світі

Путін - законна військова мішень, - Болтон

Спецоперація проти Путіна, яка налякала Кремль

Путін став головним маргіналом росії: половина опитаних - проти нього

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів