У Львові об 11.00 збиратимуть книги, періодику й національну символіку для українців сходу країни

09:38 17 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comdiscoverukrainianphotos_stream

Як повідомляє в четвер прес-служба міської ради, ця акція відбудеться в приміщенні обласного будинку вчителя на вулиці Коперника, 42.

Як повідомила сьогодні, 17 липня, «Щоденному Львову», прес-служба міської ради, в четвер об 11.00 у приміщенні обласного будинку вчителя на вулиці Коперника, 42 відбудеться презентація просвітницького проекту «Відкрий українське: підтримай український Донбас!». До участі в презентації зголосилися Богдан Стельмах, Ігор Калинець, Роман Іваничук, Петро Франко, Олесь Гуменюк, Михайло Косів, популярні виконавці «Пікардійська терція», Андрій Залізко, Назар Савко, Наталка Карпа, Андріана та інші.

У рамках проекту львівські активісти збиратимуть книжки, періодику та національну символіку для українців Сходу. Організатори проекту – ГО «Молодь за зміни», Громадська ініціатива «Студентський майдан» – зазначають також: «Мешканці Донеччини та Луганщини втратили доступ до якісної україномовної літератури, тому активісти Львівщини вирішили зібрати і передати на Схід україномовну продукцію». 

Офіційна сторінка проекту в Інтернеті: https://www.facebook.com/discoverukrainian

Контакти організаторів: (067) 314-65-03 Роман Брезіцький, (093)68-69-215 Роман Федоняк, (093) 65-59-607 Софія Сеник.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів