На проспекті Чорновола у Львові проклали небезпечну велодоріжку

16:12 17 вересня 2024 р.

Фото до новини

Акціонерне товариство “Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Євротек інвест”, що виконувало роботи на просп. Чорновола, 93, відхилилося від проєкту.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Акціонерне товариство “Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Євротек інвест”, що виконувало роботи на просп. Чорновола, 93, відхилилося від проєкту, погодженого у міській раді. Відтак недоліки, які допустили робітники під час робіт, вони ж виправлять. Про це повідомили в Шевченківській районній адміністрації.

Читайте також: У Львові велодоріжка веде у...стовпи

Сьогодні на просп. Чорновола, 93 (поблизу Арсену) представники Шевченківської районної адміністрації зустрілись із підприємцями. На зустрічі домовилися, що підрядник усуне недоліки та виконає роботи згідно з проєктом, погодженим Львівською міською радою.

“Підприємці отримали дозвіл на проведення робіт до кінця року. Зокрема, бізнес мав зробити доброустрій та підвести велодоріжку до теперішнього перехрестя. Та як з’ясувалось, у ході робіт підприємці відступили від погодженого у департаменті архітектури та просторового розвитку проєкту і “скоротили” відрізок велодоріжки, яка через це стала небезпечною. Відтак сьогодні оперативно зустрілись із представниками товариства і домовились, що вони усунуть недоліки. Переробляти цю частину велодоріжки будуть вже від завтра. Після цього продовжать мощення хідника,” — говорить Ірина Джурик, голова Шевченківської районної адміністрації.

Читайте також: Велодоріжки Львова – це цинізм стосовно пішоходів і самих велосипедистів – експертка з містобудування та інженерії

У Львові напланують нових велодоріжок на 4 роки

У Львові облаштують велосмугу в одну сторону, в протилежну - їхатимуть по проїзній частині

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів