РФ атакувала енергооб'єкти у 5 областях, є пошкодження

12:28 17 вересня 2024 р.

Фото до новини

За минулу добу під ворожі обстріли потрапляла цивільна енергетична інфраструктура у Донецькій, Сумській, Харківській, Черкаській та Чернігівській областях.

Про це повідомляє Міненерго, пише DailyLviv.com

У Сумській області під час повітряної тривоги вимикались підстанції. На одній підстанції внаслідок ракетно-дронової атаки виникло загоряння, знеструмлено понад 281 тисячі споживачів у 601 населеному пункті, а також промислових підприємств у двох областях. Наразі живлення частково відновлено.

У Донецькій області через обстріл знеструмлювалась підстанція, побутові споживачі та шахта. На момент інциденту людей у шахті не було.

У Черкаській області внаслідок падіння уламків БПЛА відключалась повітряна лінія, знеструмлювались підстанції та побутові споживачі. Живлення відновлено.

Читайте також: Укренерго дало прогноз енергопостачання 17 вересня

У Чернігівській області через ракетні обстріли відключались повітряні лінії, загалом знеструмлювались понад 2 тисячі абонентів у 22 населених пунктах. Живлення частково відновлено.

Крім того, у південному регіоні з технологічних причин на підстанції вимикалось обладнання, Знеструмлень споживачів не було. Обладнання включено в роботу.

У центральному регіоні внаслідок сильного вітру вимикались повітряні лінії, при цьому знеструмлювались підстанції та побутові споживачі. Живлення відновлено за резервною схемою. 

До слова, на Львівщині оголошували повітряну тривогу через БпЛА невстановленого типу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів