РФ посилить бойові дії проти України попри паніку

11:14 14 вересня 2022 р.

Фото до новини

Загострення бойових дій Росії проти України можна очікувати після поразки рашистської армії і відвоювання українськими захисниками територій.

Депутат сейму від партії Polska 2050 Павел Залєвський в інтерв'ю Польському радіо 24 на запитання про поразки російської армії та повернення українською армією чергових територій сказав, що це може бути причиною посилення атак з боку Росії: «Путін абсолютно безкарний, коли краде, коли його найближчі соратники крадуть, коли він розв'язує війну. Він може все, крім одного - він не може програти війну. І сьогодні він програє війну. Путін не може дозволити собі програти. І насправді можна очікувати загострення конфлікту».

Про це повідомила Українська служба Польського радіо, пише Dailylviv.com.

За даними Генерального штабу Збройних сил України, російська армія в умовах значних втрат на фронті шукає нові резерви в тюрмах, обіцяючи амністію рецидивістам, а в Горлівці, на терені тимчасово окупованої Донецької області, хоче завербувати 6 тис. осіб.

За даними української військової розвідки (ГУР), російські чиновники в Криму відправляють свої родини до Росії, а співробітники Федеральної служби безпеки Росії (ФСБ) продають будинки на півострові та спішно евакуюють родичів.

Своєю чергою, американський Інститут вивчення війни (ISW) оцінив, що контрнаступ України на Харківщині викликав паніку серед росіян на окупованих територіях. Кремль вперше з початку війни визнав поразку, але його пропагандисти намагаються зняти відповідальність з путіна.

«Кремль намагається „відбілити” путіна за втрату майже всієї раніше окупованої частини Харківської області та звинуватити нібито погано поінформованих військових радників із оточення президента», - зазначає аналітичний центр у найновішому звіті.

Про наміри путіна попереджала не тільки Польща

Росіяни повернулися до Кремінної, позривали українські прапори, - Гайдай

Президент доручив прикордонній службі забезпечити охорону держкордону на звільнених територіях

Президент назвав площу звільнених територій, на яких тривають стабілізаційні заходи

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів