Москва погрожує Варшаві такою атакою, як по Яворівському полігоні

19:48 25 березня 2022 р.

Фото до новини

Нещодавнє рішення Польщі вислати 45 російських дипломатів стало приводом для російської пропаганди, відвертих погроз ракетними ударами та окупацією.

Про це йдеться у матеріалі, опублікованому на порталі stopfake.org, повідомила Українська служба Польського радіо, пише Dailylviv.com.

Російські пропагандисти все більше намагаються зашкодити також двостороннім відносинам між Україною та Польщею. Понадто після того, як Польща повідомила про намір вислати 45 російських дипломатів через шпигунство.

Арсенал інструментів інформаційно-підривної діяльності включає дезінформацію, залякування, радикалізацію настроїв, дегуманізацію та приниження і звісно натяки на історичний реваншизм, повідомляє stopfake.org.

У російських змі можна прочитати, зокрема, про те, що Україна начебто силоміць скеровує своїх громадян до Польщі, а російське посольство у Польщі навпаки допомагало їм вибратися до Росії. 

«За деякою інформацією, польське військо вже проводить етап прихованої мобілізації. І недвозначно стягує війська до кордону. Втім, що чекає на таких гостей – російська армія вже наочно продемонструвала на Яворівському полігоні», – пишуть пропагандисти.

«Країною (Польщею - ред.) керує тотальне почуття безкарності. Те саме було напередодні Другої світової війни, коли Варшава мала намір зібрати масштабний антирадянський фронт разом з Німеччиною. Але у результаті столицю (Варшаву - ред.) війська СРСРне взяли, а просто звільнили», – пише  stopfake.org з посиланням на російські ресурси.  

У Польщі випустили поштову марку, присвячену солідарності з Україною

Польща - новий Берлін. Промова Байдена у Варшаві увійде в історію

Президент США Джо Байден прилітає до Польщі і відвідає Ряшів, що за 100 км від кордону з Україною

Польща прийняла більше біженців з України, ніж їх прибуло до всього ЄС у 2015 році

Міністр закордонних справ Польщі представив план перемоги над Росією

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів