Львів’яни подарували добровольчому батальйону «Дніпро» мікроавтобус

09:45 17 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ГФ «Рабів до Раю не пускають»

Приватні благодійники й представники середнього та великого бізнесу передали також його бійцям засоби захисту, медикаменти та інші речі.

Інтернет-видання «Galnet» інформує сьогодні, 17 липня, в повідомленні «Львівські активісти подарували батальйону «Дніпро» мікроавтобус»:

«Львівські активісти повернулися з поїздки на Схід, під час якої вони передали допомогу військовим, які зібрали небайдужі львів’яни. Про це «Galnet» повідомили в ГФ «Рабів до Раю не пускають».

«Небайдужі та патріотично налаштовані люди продовжують приносити допомогу, яку активісти відвозять на Схід», – мовиться в повідомленні.

«Наші активісти вирушили в зону АТО у четвер 10 липня. Приватні благодійники та представники середнього та великого бізнесу передали через ГФ «Рабів до Раю не пускають» засоби захисту, медикаменти та інші речі для військових», – зазначають у ГФ.

«Найбільше захисникам вітчизни зігрівають серця дитячі малюнки та листи. Прості люди з Харкова приїздили до міста Ізюм підтримати наших, співали українських пісень та вітали наших вояків, які проїжджали повз них. Найважливіше для військових – це розуміння власної необхідності. Військовослужбовці, які дислокуються біля Слов’янська, були вдячні за допомогу»,  – наголошують у повідомленні.

Після цього активісти вирушили на Маріуполь. Бійці батальйону «Дніпро» отримали в подарунок мікроавтобус.

Цього разу на Схід були передані бронежилети, продукти харчування, військова амуніція, медикаменти. Пункт збору розташований на вул.Коперника, 46, 1 поверх».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів