Інтереси російських олігархів сягають Закарпаття, - МВС

10:28 8 липня 2022 р.

Фото до новини

Інтереси російських олігархів сягають Закарпатської області. Знаходимо відомі імена навіть там. Саме тому й розпочато спецоперацію “Актив”.

Про це у прямому ефірі всеукраїнського телемарафону заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін.

Російські ракети вбивають наших людей і країну, тому, на нашу думку люди які наближені до кремля не можуть тримати свій бізнес в країні яку вони руйнують. Можу сказати, що інтереси російських олігархів простягаються аж до Закарпатської області. Ми знаходимо відомі імена навіть там. Саме тому й розпочато спецоперацію “Актив”. І будьте впевнені їхнє майно буде заарештоване!”, — зазначив Євгеній Єнін. 

Він повідомив, що на сьогодні в Україні під фінансовим контролем перебувають понад сім тисяч резидентів, які мали фінансові відносини з рф чи рб. унаслідок цього кроку МВС унеможливило переведення до країни агресора понад 200 мільярдів гривень.  

Земельну ділянку, яка належала Оксані Марченко невдовзі передадуть Агентству з розшуку та менеджменту активів. 

“Крім того, ми вилучили понад 100 вантажних і легкових авто на загальну суму понад 200 млн гривень. Більша частина цієї техніки також служитиме нашим військовим. Ми наклали арешт на цінні папери загальною вартістю 12 млрд гривень одного з банків, кінцевим власником якого є російські олігархи. Наклали арешт на  авіаційне і дизельне паливо вартістю 1 млрд гривень, яке належить російським олігархам та іншим», — повідомив перший заступник міністра. 

Нагадаємо. Операція ”Актив” - це спецоперація ДСР НПУ щодо відчуження майна громадян рф та рб, які порушили український закон. Їхні активи передають на користь держави, приміром, для ЗСУ.

Російський олігарх Фрідман не встиг вивести з України активи Моршинської

Російські олігархи вбивають дружин, дітей і вчиняють дивні самогубства

Російський мільйонер, який заробляв на газі, убив сокирою дружину і доньку, а потім - себе

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів